• +385 98 18 28 122
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Profesorica latinskog i španjolskog jezika nakon dvadesetogodišnjeg iskustva u radu sa đacima i studentima,  te potom u poslovnom okruženju, osniva svoju vlastitu tvrtku za osobni i profesionalni razvoj, u okviru koje primjenjuje suvremene licencirane metode i tehnike, organizira svjetski priznate edukativne programe, individualna savjetovanja i interaktivne radionice.

Posebne uspjehe postigla je upravo Thetahealing® tehnikom kojom se bavi se od 2007. godine. (petnaest  praktičarskih i devet instruktorskih certifikata), a 2014. godina bila je i „teacher assistant“ na seminarima Vianne Stibal (osnivačice tehnike).
Kvalifikacije i certifikati


Prof. latinskog i španjolskog jezika
 (Sveučilište u Zagrebu – Filozofski fakultet)
ThetaHealing® praktičar i instruktor (THInK®)
Wingwave® Coach (NLP & Coaching Akademia, Nada Kaiser, PhD)
NLP Savjetni, DVNLPt (Der Deutsche Varband fur Neuro-Linguistisches Programmieren i HANLP-Hrvatska Asocijacija Neuro-Lingističkog programiranja)
NLC – Master Coach  (Gesellschaft fur Neurolinguistisches Coaching, Besser-Siegmund-Institut)

NLP Trainer (DVNLP – Der Deutsche Varband fur Neuro-Linguistisches Programmieren, IN – International NLP Institutes Berlin, NLP & Coaching Akademia, Nada Kaiser, PhD)

Coach Mater Trainer, ICI (International Association of Coaching Institutes - ICI)
Magic Words® Coach (Besseser–Siegmund–Institut, Hamburg))
Mental Coach (Besseser–Siegmund–Institut)
Imaginativne obiteljske konstelacije (NLP & Coaching Akademia, HANLP – Hrvatska Asocijacija Neuro-Lingističkog programiranja, CCA)
Učiteljica Autogenog treninga po Schultzu (NLP & Coaching Akademia)
Učiteljica Progresivne relaksacije mišića po Jackobsonu (NLP & Coaching Akademia)
Quantum Entrainment (dr. Frank J. Kinslow)
Ciljana Kvantna Harmonizacija (Spiritus Movens)
Su Jok Therapy (International Su Jok Therapy Assotiation)
Hypnosis Practitioner, WHO

Mindfulness Mater Trainer, In-Me (Institutes for Mindfulness Evolving)

* * *

Andrea pronalazi svoju neiscrpnu inspiraciju i radost u radu s ljudima. Njena životna misija je prenošenje znanja i iskustava kako bi nadahnula druge da uvide kako je pozitivna i željena promjena uvijek moguća i da za nju nikad nije kasno.

* * *

„Duboko vjerujem da je zov vlastite duše konstantan, da neprekidno vibrira našim bićem bili mi toga svjesni ili ne. Povremeno, kao da utihne, ode u drugi plan, jer smo zaokupljeni „životom”, željama i vlastitim očekivanjima. No, što god radili, gdje god bili, kakvu god „ulogu igrali”, taj fini, slatki, zamamni zvuk „zvecka” našom nutrinom. Samo je pitanje vremena kada ćemo ga osvijestiti i napokon mu dozvoliti da „eksplodira” u svoj  punini, ljepoti i radosti. Tek tada, kako ja to vidim, nastupa onaj najljepši i najvredniji trenutak, trenutak spoznaje bivanja karikom u veličanstvenom lancu kreacije.“

Andrea Vidmar

 
Šalji dalje

Sreća je potpuna tek kada ju možemo podijeliti s drugima.

Vođeni tom idejom, otvaramo vrata onim građanima koji su trenutno nezaposleni ili u financijski teškoj situaciji, a koji istinski žele učiniti promjenu u svom životu.


Njima sa ljubavlju i zahvalnošću poklanjamo  savjetovanje jednom od metoda koje primjenjujemo. Da bismo u potpunosti ispunili ideju širenja pozitivnih promjena i dobra, svaki klijent dobit će “mali zadatak” da u istom duhu davanja i primanja, učini nešto dobro za sebe i svoju okolinu. Na taj način pomažemo bližnjima da se osnaže čime podupiremo ideju širenja ljubavi, suosjećanja i razumijevanja.


Prijave su OBAVEZNE
i primamo ih najkasnije tjedan dana prije tretmana (objava u Kalendaru).

Prijaviti se možete na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na 098/18 28 122.


Dobrobit naših klijenata
Naše temeljno načelo je dobrobit naših klijenata i poštivanje njihovog integriteta.


Odgovornost u davanju usluga

Klijenta se unaprijed upoznaje s procesom i svim informacijama potrebnim i relevantnim za individualni rad.
Pridržavamo se visokih standarda u prenošenju znanja i vještina.


Stručnost

Koristimo samo one tehnike za koje smo kvalificirani treningom i iskustvom.
Kontinuirano se stručno usavršavamo i pratimo suvremene i svjetske trendove na području osobnog i profesionalnog rasta i razvoja.


Povjerljivost

Mi poštujemo povjerljivost informacija dobivenih tijekom rada s klijenatima.


Inner Code d.o.o. smatra povjerljivost u radu s klijentima, te poštivanje njihove privatnosti jednim od temeljnih etičkih načela u svom poslovanju. Stoga pridajemo osobiti značaj zaštiti vaših osobnih podataka.

Norme i postupci vezani za prikupljanje i obradu osobnih podataka, sastavljeni nastavno na procjenu usklađenosti s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka:

Podaci koji se prikupljaju su: ime i prezime, adresa stanovnaja, telefonski broj, email adresa.

Osobni podaci koji se prikupljaju odnose se na naše klijenate, polaznike naših edukacija/evenata ili primatelja usluga savjetovanja.

Svi prikupljeni osobni podaci koriste se isključivo u svrhu i za potrebe organizacije i provođenja naših edukacija, predavanja, evenata, savjetovanja: prijava/upis na edukaciju/predavanje/event, izdavanje certifikata, odgovaranje na upite klijenata, informiranje klijenata o našim programima i aktivnostima. Ne tražimo od vas da nam otkrijete više podataka no što je doista potrebno za sudjelovanje u našim aktivnostima i za slanje obavijesti o tome.

Podaci prikupljeni u digitalnom obliku putem web stranice (prijave na edukaciju/predavanje) pohranjuju se u našoj arhivi u digitalnom obliku i zaštićeni su lozinkom.

Osobni podatak email adrese koristi se za informiranje klijenata o našim edukcijama i aktivnostima, te komunikaciji s klijentima vezanoj uz savjetovanje, a isključivao po primitku dobrovoljne privole klijenata za primanje usluge informiranja putem elektroničke pošte. Klijenti imaju mogućnost otkazivanja primanja ove usluge prilikom svakog primitka informativne pošte i to pritiskom na opciju otkazivanja.

Prikupljeni podaci se ne ustupaju drugim pravnim subjektima ili privatnim osobama, niti se objavljuju ili zloupotrebljavaju na bilo koji način.

Ako u bilo kojem trenutku želite dobiti uvid koje je vaše podatke Inner Code d.o.o. prikupio i u koje će se svrhe ti podaci obrađivati, te ukoliko ih želite izmijeniti, dopuniti ili zatražiti njihovo brisanje, možete to učiniti slanjem poruke e-pošte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Također možete uložiti prigovor na obradu svojih osobnih podataka.

Za primjedbe, pitanja ili pritužbe u pogledu prikupljanja i upotrebe vaših osobnih podataka, molimo vas, da nam se obratite putem elektoničke pošte na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili poštom na Inner Code d.o.o. Gorjanska 26, Zagreb.


Pet razloga zašto odabrati Inner code

1. dugogodišnje iskustvo u individualnom radu s klijentima:

  • individualizirani pristup
  • primjena najučinkovitijih tehnika
  • stručnost, suvremene licencirane tehnike, međunarodno priznate


2. rezultat je mjerljiv u svakodnevnom životu, što dokazuju iskustva klijenata


3. otvorena i jasna komunikacija uz primjenu etičkih načela povjerljivosti (poštivanje privatnosti klijenta), dobrobiti klijenta, odgovornosti i stručnosti


4. tridesetogodišnje iskustvo podučavanja i prenošenja znanja đacima, studentima i odraslim polaznicima edukacija. Visoka profesionalnost u primjeni zakonitosti profesorske struke (didaktika, pedagogija, metodika)


5. osposobljavanje polaznika treninga da samostalno primjenjuju usvojena znanja, tehnike i vještine za osobni i poslovni rast. Polaznici se certificiraju međunarodno priznatim certifikatima.


Inner Code d.o.o.
Gorjanska 26
HR-10000 Zagreb
Telefon: +385 98 18 28 122
e-mail: info@inner-code.hr
skype: andrea.vidmar1
OIB: 35911265179
IBAN: HR3623600001102458460
web: https://www.inner-code.hr/
© 2023 Inner Code d.o.o. Sva prava zadržana. - Za Inner Code d.o.o., ovaj portal izradio je OMNIPOTENS d.o.o.