• +385 98 18 28 122
 • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Thetahealing® KOPAJ DUBLJE – Zagreb, 3-4.7.2021.

Ova tečaj namijenjen je svim praktičarima koji žele steći dublji uvid i jasnu viziju ove tehnike i ujedno je prilika da razriješite neke teme koje niste uspjeli na drugim tečajevima.

Intenzivno se radi na nekoliko različitih načina kopanja, čime stječete znanje kako uspješno pristupiti rješavanju sljedećih tema:

 • strah,
 • zamjeranje,
 • bolest (2 načina),
 • želja/cilj koji se ne ostvaruje,
 • genetski/od predaka nošen problem,
 • prepreke koje nosimo iz kolektivne svijesti/dubokih sjećanja duše
 • vjerovanje da je nešto nemoguće

Po završetku seminara imate sve preduvjete za nastavak obrazovanja iz područja Thetahealing® tenike, jer je ovaj tečaj postao preduvjet za sve tečajeve izuzev Osnovnog, Naprednog i Djecu duge. Ujedno vam omogućava, da krenete  u smjeru učitelja Thetahealing® tehnike. Stjecanjem znanja i vještina na Osnovnim, Naprednom i Kopaj dublje seminaru, prema pravilima THInK-a imate mogućnost učiti za učitelja Osnovnog DNK seminara.

Preduvijet pohađanja edukacije: Osnovni DNK i Napredni DNK seminar

Trajanje edukacije: puna 2 dana od 09:00 do 17:00 

 

Cijena: 332 eura (protuvrijednost u kunama po srednjem tečaju HNB na dan uplate). Za polaznike koji žele ponavljati tečaj cijena je 150 eura (protuvrijednost u kunama po srednjem tečaju HNB na dan uplate). 

Način plaćanja: Uplata se može izvršiti u gotovini, na prvi dan tečaja ili putem žiro-računa HR3623600001102458460 ZABA, po primitku računa. Kod virmanskog plaćanja postoji mogućnost plaćanja u ratama. Za rane prijave (najmanje 2 mjeseca prije početka seminara) ostvarujete popust od 10%. Za dolazak u paru sa članom obitelji ostvarujete popust od 20%. Postoji mogućnost stipendiranja (za uvjete obratite nam se putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

U cijenu su uključeni:

 • knjiga Theta iscjeljivanje Tehnika kopanja autorice Vianne Stibal
 • priručnik za praktičare na hrvatskom jeziku ThetaHealing® Kopaj dublje  

Po uspješnom završetku edukacije dobivate internacionalni Certifikat THInK-a (ThetaHealing Institut of Knowledge) o završenom Kopaj dublje seminaru kao Thetahealing praktičar.

Uvjeti za dobivanje certifikata: 100% prisustvovanje seminaru

Posebna pogodnost za polaznike Thetahealing® edukacija podučavanih od strane licencirane instruktorice Andree Vidmar, su periodički besplatni Thetahealing® webinari – vježbaonice. Ovo je osobna odluka instruktorice i poklon njezinim polaznicima, kao podrška u prakticiranju tehnike nakon završenog seminara.

PRIJAVA putem naše prijavnice OVDJE ili putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na 098 18 28 122.


 
Napredni DNK seminar donosi duboka iskustva.Intenzivno se radi na čišćenjima energija starih, ukorijenjenih zamjeranja, ljutnje i ogorčenosti. Ove energije silno konzumiraju životnu energiju i snagu. Kada se otpuste, nastupa olakšanje i ubrzava se napredak u životu, što se najlakše može primijetiti u onim životnim područjima, u kojima ste do tada imali očigledne prepreke.

Napredni DNK seminar donosi duboka iskustva. Intenzivno se radi na čišćenjima energija starih, ukorijenjenih zamjeranja, ljutnje i ogorčenosti. Ove energije silno konzumiraju životnu energiju i snagu. Kada se otpuste, nastupa olakšanje i ubrzava se napredak u životu, što se najlakše može primijetiti u onim životnim područjima, u kojima ste do tada imali očigledne prepreke.

Teme i vježbe koje ćete naučiti i iskusiti na Naprednom DNK seminaru:

 • naučiti kako otpustiti stara (čak i ona koje nosite od predaka) zamjeranja, ogorčenosti, zavjete
 • saznati i iskusiti kako iscijeliti “dijete u maternici” i „slomljenu dušu”
 • naučiti kako se osloboditi slobodno plutajućih sjećanja (sjećanja pohranjena u podsvijesti iz situacija kada ste bili bez svijesti, kao npr. stanje narkoze pri operaciji, nesvjestica prilikom nesreća i sl.)
 • saznati kako iscjeljivati biljke i životinje

Sretna Nova 2021. godina

Neka vam 2021. godina bude godine nade i novih početaka.

Kao što priroda uvijek i nanovo otvara putove veličanstvenosti života, tako i mi, kao njezin dio, budimo njegovi glasnici.


Inner Code d.o.o.
Gorjanska 26
HR-10000 Zagreb
Telefon: +385 98 18 28 122
e-mail: info@inner-code.hr
skype: andrea.vidmar1
OIB: 35911265179
IBAN: HR3623600001102458460
web: https://www.inner-code.hr/
© 2021 Inner Code d.o.o. Sva prava zadržana. - Za Inner Code d.o.o., ovaj portal izradio je OMNIPOTENS d.o.o.