• +385 98 18 28 122
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Najčešća pitanja (FAQ)

Najčešća pitanja (FAQ)

1. Tko drži NLP edukacije?

Edukaciju NLP Starter/ Practitioner/ Master organizira i održava prof. Andrea Vidmar, NLP trenerica, NLP Savjetnica i vlasnica tvrtke za osobni rast i razvoj Inner Code, u suradnji sa Vesnom Jungić, mag. oec., NLP trenericom i NLP Savjetnicom, te dr. Nadom Kaiser, psihoterapeutkinjom sa 35godišnjim iskustvom. Dr. Nada Kaiser podučava edukaciju NLP Trener.

2. Kako mi NLP može pomoći? Da li je koristan isključivo u poslovnom kontekstu?

Neurolingvističko programiranje danas je već vrlo poznata i raširena metoda, pomoću koje možemo aktivirati svoje resurse, promijeniti blokirajuće obrasce ponašanja i komuniciranja i postići željeni uspjeh. Pokazala se vrlo korisnom i uspješnom u poslovnom kontekstu, pa prevladava mišljenje, da je primarno orijentirana na poslovno okruženje. No, istina je, da je primijenjiva na sva životna područja. U stvari korisna je u svakom kontekstu u kojem se radi o međuljudskim odnosima, bili oni privatni ili poslovni. Temelj svake komunikacije jest čovjek, točnije, susret čovjeka sa čovjekom. I svatko od nas, bez obzira da li nastupa iz pozicije menagera, šefa, podređenog, supružnika, roditelja, djeteta, prijatelja ponekad se nađe u situaciji, kada se susretne sa svojim vlastitim ograničenjima. Tada ne znamo kako dalje i izgleda kao da se vrtimo u krug. Upravo zbog ovakvih situacija, NLP ima svoje značajno mjesto, kao metoda koja nam, pomoću brojnih tehnika pomaže, da uvidimo svoja ograničenja i da ih savladamo. NLP nam pomaže da skratimo „lutanje“ i da, što prije izađemo iz začaranog kruga, u onakav život i odnose kakve želimo.

3. Koja je cijena NLP edukacija i kakve su mogućnosti plaćanja?

Cijena NLP Practitioner je 9.000.00 kn i može se plaćati obročno u gotovini ili virmanski prije početka svakog modula, što znači u 6 rata.

Cijena NLP Starter iznosi 1.500,00 kn, a NLP Communication 3.000,00 kn (mogućnost plaćanja u 2 rate prije svakog modula). Ove dvije edukacije, ukoliko se polaznik odlučiti za nastavak edukacije, ulaze sadržajno i cijenom u NLP Praktitioner.

POSEBNA POGODNOST za polaznike naše NLP Practitioner edukacije je 7. modul, koji je GRATIS.

VAŽNA OBAVIJEST:

Uslijed izvanrednih okolnosti nastalih zbog pandemije COVID 19 i posljedica potresa, odlučili smo se solidarizirati sa građanima na način, da privremeno, za vrijeme trajanja pandemije stipendiramo polaznike dio  cijene za edukaciju NLP Starter, NLP Communication i NLP Practitioner. To konkretno znači da:

  • NLP Starter sada iznosi 1.250,00 kn (umjesto 1.500,00 kn)
  • NLP Communication iznosi 2.500,00 kn (umjesto 3000,00 kn)
  • NLP Practitioner iznosi 7.500,00 kn (umjesto 9.000,00 kn)

Također je moguće plaćanje u ratama virmanski.

4. Što je to 7. modul unutar NLP Practitioner edukacije?

Posebna pogodnost za polaznike naše NLP Practitioner edukacije je jednodnevni 7. modul, koji nije obvezan. To je dodatna edukacija za sve one polaznike koje zanima neko od sljedeća tri područja: duhovnost, business, zdravlje. Polaznici imaju priliku naučiti još neke dodatne NLP tehnike koje je moguće primjenjivati u kontekstu ova tri područja. Polaznici mogu sudjelovati na svim dodatnim edukacijama ili odabrati samo onu koja je od njihovog interes.

7. modulu funkcionira i kao tri samostalne četverosatne radionice, stoga se mogu pridružiti svi koji su završili minimalno NLP Practitioner edukaciju.

Cijena svake radionice je 260,00 kn, a za polaznike NLP Practitioner,IN je GRATIS, budući da je dio edukacije NLP Practitioner, kao poklon našim polaznicima.

5. Kako se mogu prijaviti na NLP edukaciju?

Prijaviti se možete putem naše PRIJAVNICE ili na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem telefona +385981828122. Nakon prijave, unutar sedam dana, potrebno je uplatiti akontaciju u visini 10% od cijene edukacije (za NLP Practitioner 10% trenutno iznosi 750,00 kn). Na taj način rezervirate svoje mjesto, a nama omogućavate da organiziramo edukaciju na zadovoljstvo svih sudinika.

6. Koliko traje NLP edukacija?

NLP Starter traje 20 sati, ukupno dva i pol dana učenja i vježbanja.

NLP Communication traje 40 sati, ukupno pet dana učenja i vježbanja.

NLP Practitioner traje 130 sati podijeljenih u 18 dana (6 modula + 7. optativni) u podrazumijeva teoretski i praktičan pristup temamam koje se obrađuju.

Edukacije se uglavnom odvijaju vikendom, najčešće jednom mjesečno.

Točan datum edukacija objavljuje se u Kalendaru na ovoj stranici.

7. Da li je obavezno 100% prisustvovanje edukaciji?

Da. Želite li postati certificirani NLP praktičar, potrebno je prisustvovati kompletnoj obradi sadržaja NLP Practitioner.

8. Što ako iz opravdanih razloga propustim neki od termina održavanja edukacije?

Datumi održavanja edukacije su unaprijed definirani. No, ukoliko se dogodi da bude spriječeni prisustvovati nekom od predviđenih termina, imat ćete priliku nadoknaditi propuštene sadržaje. Tijekom edukacije, prema potrebi, definirat ćemo način i datume za nadoknadu propuštenog.

9. Ima li preduvjeta za edukaciju NLP Practitioner?

Za edukaciju NLP Practitioner nema preduvjeta. Potrebna je radoznalost, spremnost na pozitivne promjene i želja za osobnim rastom i napretkom.

Ukoliko niste potpuno sigurni, da li je kompletna edukacije NLP Practitioner za vas, možete započeti sa NLP Starterom. To je odličan početak za dobivanje uvida o čemu se točno radi, a istovremeno ćete ponijeti sa sobom vrijedna znanja i iskustvo istih.

Ako i tada ne biste bili sigurni, da li se upustiti u kompletnu „avanturu“ zvanu NLP Practitioner, možete napraviti sljedeći korak i završiti NLP Communication.

Obje edukacije, NLP Starter i NLP Communication, sastavni su dio NLP Practitioner, sadržajno i cijenom.

10. Po kojem programu se izvodi edukacija

NLP Practitioner izvodi se prema programu International Assosiation of NLP Institutes (IN), Der Deutsche Verband fur Neuro-Linguistisches Programmieren (DVNLP), Hrvatske Asocijacije Neuro-Lingvističkog programiranja (HANLP) i European Assosiation of Neuro Liguistic Programming (EANLP). Edukacija se izvodi u suradnji sa NLP & Coaching Akademijom i dr. Nada Kaiser, sveučilišnom docenticom s 35-godišnjim iskustvom u psihoterapiji. Po uspješnom završetku edukacije polaznici će biti certificirani kao NLP Practitioner, IN.

Sadržaji koji se obrađuju: osnove NLP-a, rapport, peacing and leading, kalibriranje, reprezentacijski sustavi, pozicije zapažanja, ciljevi, Disney strategija, logičke razine, sidrenje, change history (rad sa osobnom biografijom), meta model govora (tehnike pitanja, chunking, davanje smisla riječima, dubinska struktura), reframing ili preuokviravanje, submodaliteti (asocijacija i disocijacija, procesiranje dramatičnih sjećanja/fobija, swish), Miltonov model govora (hipnotički jezični obrasci, trans i putovanje maštom), timeline (prošlost, promjena, resursi, budućnost), feedback (strategije davanja povratne informacije, percepcija i interpretacija), T.O.T.E. model, strategije (elicitacija, racionalizacija, integracija pokreta oka, porepoznavanje razlika između uvjerenja i stvarnosti, strategije odlučivanja, strategije učenja i pamćenja), modeliranje izvrsnosti, metafore (koje potiču promjenu), upravljanje sobom (kongruentana i nekongruentna komunikacija), razvoj unutarnjeg dijaloga, odgovornost prema sebi, ravnoteža između posla i osobnih potreba...

11. Koje kompetencije i kakav certifikat stječem nakon završene edukacije?

Po završetku edukacije, dobivate certifikat NLP Practitioner, IN i stječete sposobnost primijene osnovnih sadržaja, vještina, tehnika, metoda i koncepata NLP-a: uspostavljanje rapporta ili dobarog odnosa sa drugima/klijentima, jasno postavljanje ciljeva, jasnoća u percepciji, fleksibilnost, ekološki/etički pristup, te vještine poticanja resursnih stanja kod sebe i drugih/klijenata.

Po zavaršetku NLP Starter i NLP Communication, dobivate potvrdu o prisustvanju edukaciji sa popisom obrađenih sadržaja.


Sadržaj iznesen na ovoj web stranici, kao i sadržaji seminara nemaju za cilj dijagnosticiranje, liječenje, ili preveniranje bilo koje bolesti. Ti sadržaji su isključivo u obrazovne svrhe. Ni na koji način informacije na ovoj web stranici ne mogu se smatrati zamjenom za kompetentnu medicinsku skrb od strane liječnika ili drugih zdravstvenih djelatnika.

Inner Code d.o.o.
Gorjanska 26
HR-10000 Zagreb
Telefon: +385 98 18 28 122
e-mail: info@inner-code.hr
skype: andrea.vidmar1
OIB: 35911265179
IBAN: HR3623600001102458460
web: https://www.inner-code.hr/
© 2021 Inner Code d.o.o. Sva prava zadržana. - Za Inner Code d.o.o., ovaj portal izradio je OMNIPOTENS d.o.o.