• +385 98 18 28 122
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Najčešća pitanja (FAQ)

Najčešća pitanja (FAQ)

1. Tko drži NLP edukacije?

Edukaciju NLP Communication/ Practitioner organizira i održava prof. Andrea Vidmar, NLP trenerica, Savjetodavna terapeutkina (NLPt) i vlasnica tvrtke za osobni rast i razvoj Inner Code, u suradnji sa dr. Nadom Kaiser, psihoterapeutkinjom sa 35godišnjim iskustvom i Vesnom Jungić, mag. oec., NLP trenericom i NLP Savjetnicom. Dr. Nada Kaiser podučava edukaciju NLP Trener.

2. Kako mi NLP može pomoći? Da li je koristan isključivo u poslovnom kontekstu?

Neurolingvističko programiranje danas je već vrlo poznata i raširena metoda, pomoću koje možemo aktivirati svoje resurse, promijeniti blokirajuće obrasce ponašanja i komuniciranja i postići željeni uspjeh. Pokazala se vrlo korisnom i uspješnom u poslovnom kontekstu, pa prevladava mišljenje, da je primarno orijentirana na poslovno okruženje. No, istina je, da je primijenjiva na sva životna područja. U stvari, korisna je u svakom kontekstu u kojem se radi o međuljudskim odnosima, bili oni privatni ili poslovni. Temelj svake komunikacije jest čovjek, točnije, susret čovjeka sa čovjekom. I svatko od nas, bez obzira da li nastupa iz pozicije managera, šefa, podređenog, supružnika, roditelja, djeteta, prijatelja ponekad se nađe u situaciji, kada se susretne sa svojim vlastitim ograničenjima. Tada ne znamo kako dalje i izgleda kao da se vrtimo u krug. Upravo zbog ovakvih situacija, NLP ima svoje značajno mjesto, kao metoda koja nam, pomoću brojnih tehnika pomaže, da uvidimo svoja ograničenja i da ih savladamo. NLP nam pomaže da skratimo „lutanje“ i da, što prije izađemo iz začaranog kruga, u onakav život i odnose kakve želimo.

3. Koja je cijena NLP edukacija i kakve su mogućnosti plaćanja?

NLP Practitioner  960,00 eura  (može se plaćati u gotovini ili virmanski; kod virmanskog plaćanja postoji mogućnost obročnog plaćanja)

NLP Communication 320,00  (može se plaćati u gotovini ili virmanski; kod virmanskog plaćanja postoji moogućnost plaćanja u 2 rate)

NLP Communication sadržajno i cijenom je dio NLP Practitioner edukacije. 

Za dolazak u paru sa članom obitelji ostvarujete dodatnih 10% popusta za svakog člana.

U cijenu su uključeni svi materijali i međunarodno priznati certifikat.

4. Što su NLP RADIONICE?

Riječ je o samostalnim radionicama, koje primijenjuju znanja NLP-a sa naglaskom na tri područja: duhovnost, business i zdravlje. Polaznici imaju priliku naučiti dodatne NLP tehnike koje je moguće primjenjivati u kontekstu ova tri područja.

Preduvijeta za sudjelovanje nema.

Više o radionicama pogledajte OVDJE.

Cijena svake radionice je 50,00 eura

5. Kako se mogu prijaviti na NLP edukaciju?

Prijaviti se možete putem naše PRIJAVNICE ili na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem telefona +385981828122. Nakon prijave, unutar sedam dana, potrebno je uplatiti akontaciju. Na taj način rezervirate svoje mjesto, a nama omogućavate da organiziramo edukaciju na zadovoljstvo svih sudinika.

U slučaju okolnosti koje nije bilo moguće predvidjeti, otkloniti ili izbjeći, te u slučaju neodržavanja programa, vraćamo puni iznos akontacije ili cijelog uplaćenog iznosa. 

6. Koliko traje NLP edukacija i na koji se način održava - uživo ili online?

NLP Practitioner edukacija podijeljena je u 18 dana (6 modula) i podrazumijeva teoretski i praktičan pristup temamam koje se obrađuju.

Edukacije se uglavnom odvijaju vikendom, najčešće jednom mjesečno.

Svaki modul počinje petkom (17:30:00-21:00) i nastavlja se subotom (9:00-15:00) i nedjeljom (09:00-14:00).

Točan datum edukacija objavljuje se prilikom ponude programa i nalazi se u Kalendaru na ovoj web stranici.

Edukacija se održava uživo i/ili online (održavanja uživo, online ili kombinirano unaprijed će biti istaknuto).

7. Da li je obavezno prisustvovanje edukaciji?

Želite li postati certificirani NLP praktičar, potrebno je prisustvovati minimalno 80% sati/sadržaja edukacije NLP Practitioner.

8. Što ako iz opravdanih razloga propustim neki od termina održavanja edukacije?

Datumi održavanja edukacije su unaprijed definirani. No, ukoliko se dogodi da budete spriječeni prisustvovati nekom od predviđenih termina, imat ćete priliku nadoknaditi propuštene sadržaje. Tijekom edukacije, prema potrebi, definirat ćemo način i datume za nadoknadu propuštenog.

9. Ima li preduvjeta za edukaciju NLP Practitioner?

Za edukaciju NLP Practitioner nema preduvjeta. Potrebna je radoznalost, spremnost na pozitivne promjene i želja za osobnim rastom i napretkom.

Ukoliko niste potpuno sigurni, da li je kompletna edukacije NLP Practitioner za vas, možete započeti sa NLP Communication ili nekom od NLP radionica. To je odličan početak za dobivanje uvida o čemu se točno radi, a istovremeno ćete ponijeti sa sobom vrijedna znanja i iskustvo istih.

NLP Communication, sastavni su dio NLP Practitioner, sadržajno i cijenom. Cijena jedne po izboru NLP radionica ulazi u cijenu NLP Practitioner, odlučite li se na nastavak kompletne edukacije.

10. Po kojem programu se izvodi edukacija

NLP Practitioner izvodi se prema programu Hrvatske Asocijacije Neuro-Lingvističkog programiranja (HANLP), International Association of NLP Institutes (IN), Deutscher Verband für Neuro-Linguistisches Programmieren (DVNLP). Po uspješnom završetku edukacije polaznici će biti certificirani kao NLP Practitioner, IN.

Sadržaji koji se obrađuju: osnove NLP-a, rapport, peacing and leading, kalibriranje, reprezentacijski sustavi, pozicije zapažanja, ciljevi, Disney strategija, logičke razine, sidrenje, change history (rad sa osobnom biografijom), meta model govora (tehnike pitanja, chunking, davanje smisla riječima, dubinska struktura), reframing ili preuokviravanje, submodaliteti (asocijacija i disocijacija, procesuiranje dramatičnih sjećanja/fobija, swish), Miltonov model govora (hipnotički jezični obrasci, trans i putovanje maštom), timeline (prošlost, promjena, resursi, budućnost), feedback (strategije davanja povratne informacije, percepcija i interpretacija), T.O.T.E. model, strategije (elicitacija, racionalizacija, integracija pokreta oka, porepoznavanje razlika između uvjerenja i stvarnosti, strategije odlučivanja, strategije učenja i pamćenja), modeliranje izvrsnosti, metafore (koje potiču promjenu), upravljanje sobom (kongruentana i nekongruentna komunikacija), razvoj unutarnjeg dijaloga, odgovornost prema sebi, ravnoteža između posla i osobnih potreba...

11. Koje kompetencije i kakav certifikat stječem nakon završene edukacije?

Po završetku edukacije, dobivate certifikat NLP Practitioner, IN i stječete sposobnost primijene osnovnih sadržaja, vještina, tehnika, metoda i koncepata NLP-a: uspostavljanje rapporta ili dobarog odnosa sa drugima/klijentima, jasno postavljanje ciljeva, jasnoća u percepciji, fleksibilnost, ekološki/etički pristup, te vještine poticanja resursnih stanja kod sebe i drugih/klijenata.


Sadržaj iznesen na ovoj web stranici, kao i sadržaji seminara nemaju za cilj dijagnosticiranje, liječenje, ili preveniranje bilo koje bolesti. Ti sadržaji su isključivo u obrazovne svrhe. Ni na koji način informacije na ovoj web stranici ne mogu se smatrati zamjenom za kompetentnu medicinsku skrb od strane liječnika ili drugih zdravstvenih djelatnika.

Inner Code d.o.o.
Gorjanska 26
HR-10000 Zagreb
Telefon: +385 98 18 28 122
e-mail: info@inner-code.hr
skype: andrea.vidmar1
OIB: 35911265179
IBAN: HR3623600001102458460
web: https://www.inner-code.hr/
© 2024 Inner Code d.o.o. Sva prava zadržana. - Za Inner Code d.o.o., ovaj portal izradio je OMNIPOTENS d.o.o.