• +385 98 18 28 122
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Najčešća pitanja (FAQ)

Najčešća pitanja (FAQ)

1. Tko drži NLP edukacije?

Edukaciju NLP Starter/ NLP Communication/ Practitioner/ Master organizira i održava prof. Andrea Vidmar, NLP trenerica, Savjetodavna terapeutkina (NLPt) i vlasnica tvrtke za osobni rast i razvoj Inner Code, u suradnji sa Vesnom Jungić, mag. oec., NLP trenericom i NLP Savjetnicom, te dr. Nadom Kaiser, psihoterapeutkinjom sa 35godišnjim iskustvom. Dr. Nada Kaiser podučava edukaciju NLP Trener.

2. Kako mi NLP može pomoći? Da li je koristan isključivo u poslovnom kontekstu?

Neurolingvističko programiranje danas je već vrlo poznata i raširena metoda, pomoću koje možemo aktivirati svoje resurse, promijeniti blokirajuće obrasce ponašanja i komuniciranja i postići željeni uspjeh. Pokazala se vrlo korisnom i uspješnom u poslovnom kontekstu, pa prevladava mišljenje, da je primarno orijentirana na poslovno okruženje. No, istina je, da je primijenjiva na sva životna područja. U stvari, korisna je u svakom kontekstu u kojem se radi o međuljudskim odnosima, bili oni privatni ili poslovni. Temelj svake komunikacije jest čovjek, točnije, susret čovjeka sa čovjekom. I svatko od nas, bez obzira da li nastupa iz pozicije managera, šefa, podređenog, supružnika, roditelja, djeteta, prijatelja ponekad se nađe u situaciji, kada se susretne sa svojim vlastitim ograničenjima. Tada ne znamo kako dalje i izgleda kao da se vrtimo u krug. Upravo zbog ovakvih situacija, NLP ima svoje značajno mjesto, kao metoda koja nam, pomoću brojnih tehnika pomaže, da uvidimo svoja ograničenja i da ih savladamo. NLP nam pomaže da skratimo „lutanje“ i da, što prije izađemo iz začaranog kruga, u onakav život i odnose kakve želimo.

3. Koja je cijena NLP edukacija i kakve su mogućnosti plaćanja?

Cijena NLP Practitioner je 9.000.00 kn i može se plaćati u gotovini ili virmanski. Kod virmanskog plaćanja postoji moogućnost obročnog plaćanja

Cijena NLP Starter iznosi 1.500,00 kn, a NLP Communication 3.000,00 kn (mogućnost plaćanja u 2 rate prije svakog modula) i NLP Practitioner 9.000,00 kn. Prve dvije edukacije (NLP Starter i NLP Communication) sadržajno i cijenom su dio NLP Practitioner, što znači da se cijena NLP Practitioner umanjuje za iznose prethodnih edukacija.

Za rane prijeve (najmanje mjesec dana prije početka) ostvarujete popust od 10%. Za dolazak u paru sa članom obitelji ostvarujete popust od 20% po svakom članu.

U cijenu su uključeni svi materijali i međunarodno priznati certifikat.

POSEBNA POGODNOST za polaznike naše NLP Practitioner edukacije je 7. modul, koji je uključen u cijenu edukacije NLP Practitioner.

4. Što je to 7. modul unutar NLP Practitioner edukacije?

Polaznicima naše NLP Practitioner edukacije dajemo mogućnost pohađanja 7. modula koji je za njih uključen u cijenu edukacije. On nije obavezan. Sastoji se od tri samostalne radionice, koje primijenjuju znanja NLP-a sa naglaskom na tri područja: duhovnost, business i zdravlje. Polaznici će imati priliku naučiti još neke dodatne NLP tehnike koje je moguće primjenjivati u kontekstu ova tri područja. Mogu sudjelovati na svim dodatnim radionicama ili odabrati samo onu koja je od njihovog interesa. 

7. modulu podrazumijeva tri samostalne trosatne radionice, stoga se mogu pridružiti svi koji su završili minimalno NLP Practitioner edukaciju.

Cijena svake radionice je 260,00 kn, a za polaznike NLP Practitioner je uključena u cijenu edukacije.

U slučaju okolnosti koje nije bilo moguće predvidjeti, otkloniti ili izbjeći, te u slučaju neodržavanja programa, vraćamo puni iznos akontacije ili cijelog uplaćenog iznosa. 

5. Kako se mogu prijaviti na NLP edukaciju?

Prijaviti se možete putem naše PRIJAVNICE ili na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem telefona +385981828122. Nakon prijave, unutar sedam dana, potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 500,00 kn. Na taj način rezervirate svoje mjesto, a nama omogućavate da organiziramo edukaciju na zadovoljstvo svih sudinika.

U slučaju okolnosti koje nije bilo moguće predvidjeti, otkloniti ili izbjeći, te u slučaju neodržavanja programa, vraćamo puni iznos akontacije ili cijelog uplaćenog iznosa. 

6. Koliko traje NLP edukacija i na koji se način održava - uživo ili online?

NLP Starter traje 20 sati, ukupno dva i pol dana učenja i vježbanja.

NLP Communication traje 40 sati, ukupno pet dana učenja i vježbanja.

NLP Practitioner traje 130 sati podijeljenih u 18 dana (6 modula + 7. optativni) i podrazumijeva teoretski i praktičan pristup temamam koje se obrađuju.

Edukacije se uglavnom odvijaju vikendom, najčešće jednom mjesečno.

Točan datum edukacija objavljuje se prilikom ponude programa i nalazi se u Kalendaru na ovoj web stranici

Edukacija se održava uživo i online istovremeno. Polaznici koji ne mogu iz bilo kojih razloga pristupiti edukaciji uživo, imaju omogućnost praćenja i sudjelovanja online. U slučaju nepredviđenih okolnosti vezanih uz pandemiju, edukacija će se održati online.

7. Da li je obavezno 100% prisustvovanje edukaciji?

Da. Želite li postati certificirani NLP praktičar, potrebno je prisustvovati kompletnoj obradi sadržaja NLP Practitioner.

8. Što ako iz opravdanih razloga propustim neki od termina održavanja edukacije?

Datumi održavanja edukacije su unaprijed definirani. No, ukoliko se dogodi da budete spriječeni prisustvovati nekom od predviđenih termina, imat ćete priliku nadoknaditi propuštene sadržaje. Tijekom edukacije, prema potrebi, definirat ćemo način i datume za nadoknadu propuštenog.

9. Ima li preduvjeta za edukaciju NLP Practitioner?

Za edukaciju NLP Practitioner nema preduvjeta. Potrebna je radoznalost, spremnost na pozitivne promjene i želja za osobnim rastom i napretkom.

Ukoliko niste potpuno sigurni, da li je kompletna edukacije NLP Practitioner za vas, možete započeti sa NLP Starterom. To je odličan početak za dobivanje uvida o čemu se točno radi, a istovremeno ćete ponijeti sa sobom vrijedna znanja i iskustvo istih. 

Ako i tada ne biste bili sigurni, da li se upustiti u kompletnu „avanturu“ zvanu NLP Practitioner, možete napraviti sljedeći korak i završiti NLP Communication.

Obje edukacije, NLP Starter i NLP Communication, sastavni su dio NLP Practitioner, sadržajno i cijenom.

10. Po kojem programu se izvodi edukacija

NLP Practitioner izvodi se prema programu International Association of NLP Institutes (IN), Deutscher Verband für Neuro-Linguistisches Programmieren (DVNLP), Hrvatske Asocijacije Neuro-Lingvističkog programiranja (HANLP) i European Assosiation of Neuro Liguistic Programming (EANLP). Edukacija se izvodi u suradnji sa NLP & Coaching Akademijom dr. Nade Kaiser. Po uspješnom završetku edukacije polaznici će biti certificirani kao NLP Practitioner, IN.

Sadržaji koji se obrađuju: osnove NLP-a, rapport, peacing and leading, kalibriranje, reprezentacijski sustavi, pozicije zapažanja, ciljevi, Disney strategija, logičke razine, sidrenje, change history (rad sa osobnom biografijom), meta model govora (tehnike pitanja, chunking, davanje smisla riječima, dubinska struktura), reframing ili preuokviravanje, submodaliteti (asocijacija i disocijacija, procesuiranje dramatičnih sjećanja/fobija, swish), Miltonov model govora (hipnotički jezični obrasci, trans i putovanje maštom), timeline (prošlost, promjena, resursi, budućnost), feedback (strategije davanja povratne informacije, percepcija i interpretacija), T.O.T.E. model, strategije (elicitacija, racionalizacija, integracija pokreta oka, porepoznavanje razlika između uvjerenja i stvarnosti, strategije odlučivanja, strategije učenja i pamćenja), modeliranje izvrsnosti, metafore (koje potiču promjenu), upravljanje sobom (kongruentana i nekongruentna komunikacija), razvoj unutarnjeg dijaloga, odgovornost prema sebi, ravnoteža između posla i osobnih potreba...

11. Koje kompetencije i kakav certifikat stječem nakon završene edukacije?

Po završetku edukacije, dobivate certifikat NLP Practitioner, IN i stječete sposobnost primijene osnovnih sadržaja, vještina, tehnika, metoda i koncepata NLP-a: uspostavljanje rapporta ili dobarog odnosa sa drugima/klijentima, jasno postavljanje ciljeva, jasnoća u percepciji, fleksibilnost, ekološki/etički pristup, te vještine poticanja resursnih stanja kod sebe i drugih/klijenata.

Po zavaršetku NLP Starter i NLP Communication, dobivate potvrdu o prisustvanju edukaciji sa popisom obrađenih sadržaja.


Sadržaj iznesen na ovoj web stranici, kao i sadržaji seminara nemaju za cilj dijagnosticiranje, liječenje, ili preveniranje bilo koje bolesti. Ti sadržaji su isključivo u obrazovne svrhe. Ni na koji način informacije na ovoj web stranici ne mogu se smatrati zamjenom za kompetentnu medicinsku skrb od strane liječnika ili drugih zdravstvenih djelatnika.

Inner Code d.o.o.
Gorjanska 26
HR-10000 Zagreb
Telefon: +385 98 18 28 122
e-mail: info@inner-code.hr
skype: andrea.vidmar1
OIB: 35911265179
IBAN: HR3623600001102458460
web: https://www.inner-code.hr/
© 2021 Inner Code d.o.o. Sva prava zadržana. - Za Inner Code d.o.o., ovaj portal izradio je OMNIPOTENS d.o.o.