• +385 98 18 28 122
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
NLP Practitioner, IN – 7. modul

NLP Practitioner, IN – 7. modul

Posebna pogodnost za polaznike naše NLP Practitioner edukacije je jednodnevni 7. modul, koji nije obvezan. To je dodatna edukacija za sve one polaznike koje zanima neko od sljedeća tri područja: duhovnost, business, zdravlje. Polaznici imaju priliku naučiti još neke dodatne NLP tehnike koje je moguće primjenjivati u kontekstu ova tri područja. Polaznici mogu sudjelovati na svim dodatnim edukacijama ili odabrati samo onu koja je od njihovog interes.

7. modulu funkcionira i kao tri samostalne četverosatne radionice, stoga se mogu pridružiti svi koji su završili minimalno NLP Practitioner edukaciju.

  • NLP Practitioner, IN & Spirituality

Ako ste ikada pomislili da NLP i duhovnost ne idu zajedno, ovom edukacijom imat ćete mogućnost uvidjeti koliko je ova kombinacija učinkovita. Namijenjena je svima otvorena duha, koji žele zaroniti u dublje razine svoga bića, a pri tom ostati povezani sa sobom i svijetom oko sebe.

NLP Practitioner, IN & Spirituality također je namijenjen i svim duhovnim tragaocima koji se već aktivno bave nekom od duhovnih tehnika.

Znanja, primjeri i praktične vježbe ovog modula doprinijet će još uspješnijem prakticiranju duhovnih tehnika.

  • NLP Practitioner, IN & Business

Fokus ovog modula je poslovni kontekst, s primjerima i praktičnim vježbama koje će polaznike osposobiti za njihovu primjenu u poslovnom okruženju.

Polaznici će steći sposobnost prepoznavanja prirode problema koji nastaju u međuljudskim odnosima u poslovnom kontekstu; naučiti neke od tehnika i strategije za njihovo rješavanje; upoznati metode za podizanje vlastite učinkovitosti; steći sposobnost za vođenje timova i pozitivno utjecanje na druge; naučiti tehnike za samoosnaživanje i upravljanje sobom; steći sposobnost kako ostvariti ravnotežu između posla i privatnog života.

Poseban naglasak je stavljen na kvalitete lidera, integritet i karizmu.

  • NLP Practitioner, IN & Health

Težište ovog modula je na povezanosti psihičkih i fizičkih procesa koji se odvijaju u našem tijelu. Tema psihosomatike se provlači kroz NLP Practicioner sadržaje, s primjerima i praktičnim vježbama usmjerenim ka poboljšanju zdravstvenih problema. Polaznici će naučiti i vježbati NLP tehnike kako bi ih bili sposobni samostalno primjenjivati ih u svakodnevnom životu.

Program NLP Prakticioner, IN usklađen s najvišim svjetskim standardima i odvija se prema Programu International Assosiation of NLP Institutes (IN). Po uspješnom završetku edukacije polaznici će biti certificirani kao NLP Practicioner, IN.

Trajanje edukacije: 4 sata (svaka tema posebno)

Preduvijet: završen NLP Practitioner

Cijena treninga: 300,00 kn (svaka radionica). Za polaznike NLP Practitioner,IN je gratis budući da je dio edukacije

Prijava najkasnije na zadnjem (6. modulu NLP Practitioner, IN)

Prijava je obavezna: putem naše prijavnice OVDJE ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem telefona 098/182 8122.


Inner Code d.o.o.
Gorjanska 26
HR-10000 Zagreb
Telefon: +385 98 18 28 122
e-mail: info@inner-code.hr
skype: andrea.vidmar1
OIB: 35911265179
IBAN: HR3623600001102458460
web: https://www.inner-code.hr/
© 2021 Inner Code d.o.o. Sva prava zadržana. - Za Inner Code d.o.o., ovaj portal izradio je OMNIPOTENS d.o.o.