• +385 98 18 28 122
 • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
NLP radionice

NLP radionicama proširujete znanja usvojena unutar programa NLP Practitioner sa naglaskom na tri područja duhovnost, business i zdravlje.

 • NLP Practitioner & Spirituality

Ako ste ikada pomislili da NLP i duhovnost ne idu zajedno, ovom edukacijom imat ćete mogućnost uvidjeti koliko je ova kombinacija učinkovita. Namijenjena je svima otvorena duha, koji žele zaroniti u dublje razine svoga bića, a pri tom ostati povezani sa sobom i svijetom oko sebe.

NLP Practitioner & Spirituality također je namijenjen i svim zaljubljenicima u NLP i duhovnim tragaocima koji se već aktivno bave nekom od duhovnih tehnika.

 • NLP Practitioner & Business

Fokus ove radionice je poslovni kontekst, s primjerima i praktičnim vježbama, koje će polaznici moći primjenjivati u poslovnom okruženju:

 • prepoznavanje prirode problema koji nastaju u međuljudskim odnosima u poslovnom kontekstu
 • neke od tehnika i strategija za rješavanje konflikata
 • metode za podizanje vlastite učinkovitosti
 • vođenje timova i pozitivno utjecanje na druge
 • tehnike za samoosnaživanje i upravljanje sobom
 • ravnoteža između posla i privatnog života
 • kvaliteta lidera, integritet i karizma.

 • NLP Practitioner & Health

Težište ove radionice je na povezanosti psihičkih i fizičkih procesa koji se odvijaju u našem tijelu. Tema psihosomatike se provlači kroz sadržaje NLP-a, s primjerima i praktičnim vježbama usmjerenim ka poboljšanju zdravstvenih problema.

Mogu sudjelovati na svim dodatnim radionicama ili odabrati samo onu koja je od njihovog interesa.

Trajanje  i način održavanja edukacije: 

Svaka od radionica traje 3 sata, od 18:00 do 21:00

Održava se uživo i/ili online. U slučaju nepredviđenih okolnosti vezanih uz pandemiju, edukacija će se održati online.

Preduvjet: završen NLP Practitioner

Cijena radionice: 260,00 kn (svaka radionica).

Posebna pogodnost za polaznike NLP Practitioner edukacije: radionice su uključene u cijenu edukacije

Prijava je obavezna: putem naše prijavnice OVDJE ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem telefona 098/182 8122. Za potvrdu prijave i pohađanje edukacije, potrebno je izvršiti uplatu kotizacije u iznosu 50kn prije početka edukacije.

U slučaju nepredviđenih okolnosti, zadržavamo pravo izmjene termina i načina održavanja programa (iz uživo u online) te pravo otkazivanja programa uslijed okolnosti koje nije bilo moguće predvidjeti, otkoniti ili izbjeći. U slučaju neodržavanja programa, vraćamo puni iznos uplaćene kotizacije ili cijelog iznosa.


 
NLP Practitioner

NLP Practitioner je trening kojim ovladavate osnovnim alatima i vještinama Nurolingvističkog programiranja (NLP)

Neurolingvističko programiranje danas je već vrlo poznata i raširena metoda, pomoću koje možemo aktivirati svoje resurse, promijeniti blokirajuće obrasce ponašanja i komuniciranja i postići željeni uspjeh. Pokazala se vrlo korisnom i uspješnom u poslovnom kontekstu, pa prevladava mišljenje, da je primarno orijentirana na poslovno okruženje. No, istina je, da je primijenjiva na sva životna područja. U stvari korisna je u svakom kontekstu u kojem se radi o međuljudskim odnosima, bili oni privatni ili poslovni. Temelj svake komunikacije jest čovjek, točnije, susret čovjeka sa čovjekom. I svatko od nas, bez obzira da li nastupa iz pozicije managera, šefa, podređenog, supružnika, roditelja, djeteta, prijatelja ponekad se nađe u situaciji, kada se susretne sa svojim vlastitim ograničenjima. Tada ne znamo kako dalje i izgleda kao da se vrtimo u krug. Upravo zbog ovakvih situacija, NLP ima svoje značajno mjesto, kao metoda koja nam, pomoću brojnih tehnika pomaže, da uvidimo svoja ograničenja i da ih savladamo. NLP nam pomaže da skratimo „lutanje“ i da, što prije izađemo iz začaranog kruga, u onakav život i odnose kakve želimo.

Edukacija NLP Practitioner akreditirana je od strane međunarodnih NLP institucija: IN - International Association of NLP Institutes, HANLP -  Hrvatska Asocijacija za NLP, NLP&Coaching Akademija, EANLP – Europska Asocijacija za NLP,  

Sadržaj edukcije:

 • Osnove NLP-a: koji su osnovni koncepti i načela NLP-a, zašto je NLP znanost o uspjeha, koji su stupovi uspjeh
 • Kalibriranje: kako moć zapažanja i fleksibilnost vode ka bržem i lakšem postizanju željenih rezultata, kako otkriti neverbalne signale drugih i kako ih koristiti za poboljšanje komunikacije
 • Reprezentativni sustavi: kako prepoznati i pozitivno utjecati na komunikacijski ”kanal” kod sebe i sugovornika
 • Rapport: kako uspostaviti optimalan kontakt sa drugom osobom, prilagoditi joj se i usmjeravati, kako uspostaviti most povjerenja
 • Peacing i leading: kako voditi komunikaciju, kako razviti vještine brze prilagodbe sa različitim sugovornicima, kako postići da me sugovornik razumije
 • Pozicije zapažanja: kako sagledati situaciju iz više aspekata/uglova da bi se proširile mogućnosti uvida i djelovanja
 • Ciljevi: kako prepoznati i definirati osobni i profesionalni cilj, te odabrati način kako ga postići
 • Disneyeva strategija: kako primijeniti Disneyevu strategiju kreativnosti u radu na projektima, kako se radi sa sanjarom, realistom i kritičarem
 • Feedback: pravilno primanje i davanje feedbacka
 • Sidrenje: kako pritiskom na „pravi gumb“ uspostaviti kontakt sa korisnim iskustvima i resursima iz prošlosti, kako ojačati unutarnje reprezentacije željenog ishoda budućeg događaja, kako aktivirati vlastite resurse, kako u svakoj situaciji proizvesti i zadržati jako resursno stanje
 • Logičke razine: kako postići promjenu i na kojoj logičkoj razini je potrebno raditi, kako zaobići nesporazume i nerazumijevanje
 • Meta-model govora: kako u svakoj situaciji postaviti precizno, suštinsko pitanje, te kako razumjeti dubinsku strukturu komunikacije, prepoznati generaliziranje, iskrivljavanje i brisanje u govoru
 • Miltonov model govora:  kako govorom doprijeti do podsvijesti, kako uspešno primijenjivati Miltonove govorne obrasce, kako postići razumijevanje sa sugovornikom, kakav je jezik hipnoze
 • TimeLine
 • Refraiming ili preuokviravanje: kako kreativno pristupiti situacijama i problemima, kako razviti mogućnosti za nova rješenja, ostvarivanje željene promjene u 6 koraka
 • Submodaliteti: strukture opažanja i subjektivnog doživljavanja, kako stvarati dugoročne promjene, kako pojačati emocionalni odnos prema pozitivnim situacijama i kako ga smanjiti prema negativnim
 • Strategije: kako upoznati i optimizirati vlastite strategije, kako se primijenjuje T.O.T.E.-model
 • SCORE: kako izgleda model definicije simptoma, uzroka, cilja i resursa
 • Metafore: kako utječu na naš život, kako nas oblikuju i štO nam znače

Trajanje i način provođenja edukacije: 

Edukacija traje 130 sati podijeljenih u 18 dana (6 modula) i podrazumijeva teoretski i praktičan pristup temama koje se obrađuju.

Održava se uživo i/ili online istovremeno. U slučaju nepredviđenih okolnosti vezanih uz pandemiju, edukacija će se održati isključivo online.

Svaki modul počinje petkom (18:00-21:00) i nastavlja se subotom i nedjeljom (09:00-17:00; online od 09:00 do 15:00)

Preduvjet: nema preduvijeta. Potrebna je radoznalost, spremnost na pozitivne promjene i želja za osobnim rastom i napretkom.

Uvjeti za certifikaciju:

 • redovito pohađanje edukacije (datumi edukacije su unaprijed definirani)
 • u slučaju opravdane spriječenosti, polaznici će imat priliku nadoknaditi propuštene sadržaje
 • u slučaju dužeg izostanka, propušteni sadržaji mogu se nadoknaditi u nekoj od sljedećih grupa
 • teorijska i praktična provjera razumijevanja i integracije obrađenih sadržaja

Po uspješnom završetku edukacije, dobivate internacionalno priznati certifikat NLP Practitioner, IN  i stječete sposobnost primjene osnovnih sadržaja, vještina, tehnika, metoda i koncepata NLP-a.

POSEBNA POGODNOST za polaznike NLP Practitioner edukacije:

U cijenu edukacije uključene su i samostalne radionice po izboru, koje primijenjuju znanja NLP-a sa naglaskom na tri područja: duhovnost, business i zdravlje.  

Cijena treninga: 1.200,00 eura ili 960,00 eura (za rane prijave najkasnije mjesec dana prije početka edukacije). Za dolazak u paru, ostvarujete dodatnih 10% popusta.

U cijenu su uključeni svi materijali i međunarodno priznati certifikat NLP Practitioner,IN.

U cijenu je uključene i dodatne NLP radionice: NLP & Spirituality, NLP & Business, NLP & Health po izboru.

Način plaćanja: Uplata se može izvršiti u gotovini, na prvi dan tečaja ili putem žiro-računa HR3623600001102458460 ZABA, po primitku računa. Kod virmanskog plaćanja postoji mogućnost plaćanja u ratama.

Prijava je obavezna: putem naše prijavnice OVDJE ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem telefona 098/182 8122. Za potvrdu prijave i pohađanje edukacije, potrebno je izvršiti uplatu kotizacije u iznosu 500kn prije početka edukacije.

U slučaju nepredviđenih okolnosti, zadržavamo pravo izmjene termina i načina održavanja programa (iz uživo u online) te pravo otkazivanja programa uslijed okolnosti koje nije bilo moguće predvidjeti, otkoniti ili izbjeći. U slučaju neodržavanja programa, vraćamo puni iznos uplaćene kotizacije ili cijelog iznosa.


NLP Starter

NLP Starter je edukacija koja sadržajno pokriva uvodni dio programa NLP Practitioner . Na ovoj edukaciji imate priliku upoznati se sa osnovama Neuro-lingvističkog programiranja i njihovim primjenom u osobnom i profesionalnom životu. Kroz osobno iskustvo primjenjuju se vrlo učinkoviti NLP alati za bolje upoznavanje sebe samih, efikasniju komunikaciju, te razvijajnje osobne i poslovne uspješnosti. 

Ukoliko po završetku NLP Starter uvidite, da biste željeli proširiti znanja i ovladati novim vještinama na ovom području, imate mogućnost nastaviti edukaciju u okviru programa NLP Practitioner,  na način, da se priključite drugom modulu NLP Practitioner. 

Po završetku NLP Starter edukacije dobivate Potvrdu o sudjelovanju sa popisom obrađenih sadržaja.

Sadržaj edukacije:

 • Osnove NLP-a: koji su osnovni koncepti i načela NLP-a, zašto je NLP znanost o uspjeha, koji su stupovi uspjeha
 • Kalibriranje: kako moć zapažanja i fleksibilnost vode ka bržem i lakšem postizanju željenih rezultata, kako otkriti neverbalne signale drugih i kako ih koristiti za poboljšanje komunikacije
 • Reprezentativni sustavi: kako prepoznati i pozitivno utjecati na komunikacijski ”kanal” kod sebe i sugovornika
 • Rapport: kako uspostaviti optimalan kontakt sa drugom osobom, prilagoditi joj se i usmjeravati, kako uspostaviti most povjerenja
 • Peacing i leading: kako voditi komunikaciju, kako razviti vještine brze prilagodbe sa različitim sugovornicima, kako postići da me sugovornik razumije

Trajanje i način provođenja edukacije:

Edukacija traje dva i pol dana, ukupno 20 sati  i podrazumijeva teoretski i praktičan pristup temama koje se obrađuju.

Održava se uživo i/ili online. U slučaju nepredviđenih okolnosti vezanih uz pandemiju, edukacija će se održati online.


Preduvjet: nema preduvjeta. Potrebna je radoznalost, spremnost na pozitivne promjene i želja za osobnim rastom i napretkom.

Cijena treninga: 200,00 eura/ 180,00 eura (za rane prijave, najkasnije mjesec dana prije početka edukacije). Za dolazak u paru sa članom obitelji ostvarujete popust od 20%.

U cijenu su uključeni svi materijali i Potvrda o pohađanju edukacije sa popisom obrađenih sadržaja u ime tvrtke Inner Code d.o.o.

Odlučite li se za nastavak edukacije priključivanjem drugom modulu NLP Practitioner, cijena NLP Practitioner bit će umanjena za uplaćeni iznos.

Način plaćanja:

Uplata se može izvršiti u gotovini, na prvi dan tečaja ili putem žiro-računa HR3623600001102458460 ZABA, po primitku računa.

Prijava je obavezna putem naše prijavnice OVDJE ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem telefona 098/182 8122.

Za potvrdu prijave i pohađanje edukacije, potrebno je izvršiti uplatu kotizacije u iznosu 500kn prije početka edukacije.U slučaju nepredviđenih okolnosti, zadržavamo pravo izmjene termina i načina održavanja programa (iz uživo u online) te pravo otkazivanja programa uslijed okolnosti koje nije bilo moguće predvidjeti, otkloniti ili izbjeći. U slučaju neodržavanja programa, vraćamo puni iznos uplaćene kotizacije ili cijelog iznosa.
NLP Communication

NLP Communication je trening namenjen svima koji žele naučiti osnove NLP-a u svrhu poboljšanja komunikacije. Učenjem efikasnih alata i metoda polaznici poboljšavaju svoju verbalnu i neverbalnu komunikaciju, fleksibilnost, podižući sposobnost utjecanja i uspješnost te razvijajući nove strategije kreativnosti. Radi se i na ciljevima i postizanju promjena kroz neurologičke razine. Ukoliko po završetku NLP Communication uvidite, da biste željeli proširiti znanja i ovladati novim vještinama na ovom području, imate mogućnost nastaviti edukaciju u okviru programa NLP Practitioner  na način, da se priključite trećem modulu NLP Practitioner. 

Sadržaj edukacije:

 • Osnove NLP-a: koji su osnovni koncepti i načela NLP-a, zašto je NLP znanost o uspjeha, koji su stupovi uspjeha
 • Kalibriranje: kako moć zapažanja i fleksibilnost vode ka bržem i lakšem postizanju željenih rezultata, kako otkriti neverbalne signale drugih i kako ih koristiti za poboljšanje komunikacije
 • Reprezentativni sustavi: kako prepoznati i pozitivno utjecati na komunikacijski ”kanal” kod sebe i sugovornika
 • Rapport: kako uspostaviti optimalan kontakt sa drugom osobom, prilagoditi joj se i usmjeravati, kako uspostaviti most povjerenja
 • Peacing i leading: kako voditi komunikaciju, kako razviti vještine brze prilagodbe sa različitim sugovornicima, kako postići da me sugovornik razumije
 • Pozicije zapažanja: kako sagledati situaciju iz više aspekata/uglova da bi se proširile mogućnosti uvida i djelovanja
 • Ciljevi: kako prepoznati i definirati osobni i profesionalni cilj, te odabrati način kako ga postići
 • Disneyeva strategija: kako primijeniti Disneyevu strategiju kreativnosti u radu na projektima, kako se radi sa sanjarom, realistom i kritičarem
 • Logičke razine: kako postići promjenu i na kojoj logičkoj razini je potrebno raditi, kako zaobići nesporazume i nerazumijevanje
 • Feedback: pravilno primanje i davanje feedbacka

Trajanje i način provođenja edukacije:

Edukacije traje ukupno 40 sati podijeljenih u dva modula i podrazumijeva teoretski i praktičan pristup temama koje se obrađuju.

Održava se uživo i/ili online.  U slučaju nepredviđenih okolnosti uslijed pandemije, edukacija će se održati online.

Svaki modul počinje petkom (18:00-21:00) i nastavlja se subotom i nedjeljom (09:00-17:00; online od 09:00 do 15:00)

Preduvjet: nema preduvjeta. Potrebna je radoznalost, spremnost na pozitivne promjene i želja za osobnim rastom i napretkom.

Cijena treninga: 400,00 eura/ 320,00 eura (za rane prijave, najkasnije mjesec dana prije početka edukacije). Za dolazak uparu, sa članom obitelji, ostvarujete dodanih 10% popusta.

U cijenu su uključeni svi materijali i međunarodno priznat certifikat koji se izdaje po završetku edukacije.

Odlučite li nastaviti edukaciju priključivanjem trećem modulu NLP Practitioner, cijena NLP Practitioner bit će umanjena za uplaćeni iznos.

Način plaćanja: Uplata se može izvršiti u gotovini, na prvi dan tečaja ili putem žiro-računa HR3623600001102458460 ZABA, po primitku računa. Kod virmanskog plaćanja postoji mogućnost plaćanja u ratama.

Prijava je obavezna putem naše prijavnice OVDJE ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem telefona 098/182 8122. Za potvrdu prijave i pohađanje edukacije, potrebno je uplatiti kotizaciju u iznosu od 500,00 kn prije početka edukacije.

U slučaju nepredviđenih okolnosti, zadržavamo pravo izmjene termina i načina održavanja programa (iz uživo u online) te pravo otkazivanja programa uslijed okolnosti koje nije bilo moguće predvidjeti, otkoniti ili izbjeći. U slučaju neodržavanja programa, vraćamo puni iznos uplaćene kotizacije ili cijelog iznosa.


Najčešća pitanja (FAQ)

1. Tko drži NLP edukacije?

Edukaciju NLP Communication/ Practitioner organizira i održava prof. Andrea Vidmar, NLP trenerica, Savjetodavna terapeutkina (NLPt) i vlasnica tvrtke za osobni rast i razvoj Inner Code, u suradnji sa dr. Nadom Kaiser, psihoterapeutkinjom sa 35godišnjim iskustvom i Vesnom Jungić, mag. oec., NLP trenericom i NLP Savjetnicom. Dr. Nada Kaiser podučava edukaciju NLP Trener.

2. Kako mi NLP može pomoći? Da li je koristan isključivo u poslovnom kontekstu?

Neurolingvističko programiranje danas je već vrlo poznata i raširena metoda, pomoću koje možemo aktivirati svoje resurse, promijeniti blokirajuće obrasce ponašanja i komuniciranja i postići željeni uspjeh. Pokazala se vrlo korisnom i uspješnom u poslovnom kontekstu, pa prevladava mišljenje, da je primarno orijentirana na poslovno okruženje. No, istina je, da je primijenjiva na sva životna područja. U stvari, korisna je u svakom kontekstu u kojem se radi o međuljudskim odnosima, bili oni privatni ili poslovni. Temelj svake komunikacije jest čovjek, točnije, susret čovjeka sa čovjekom. I svatko od nas, bez obzira da li nastupa iz pozicije managera, šefa, podređenog, supružnika, roditelja, djeteta, prijatelja ponekad se nađe u situaciji, kada se susretne sa svojim vlastitim ograničenjima. Tada ne znamo kako dalje i izgleda kao da se vrtimo u krug. Upravo zbog ovakvih situacija, NLP ima svoje značajno mjesto, kao metoda koja nam, pomoću brojnih tehnika pomaže, da uvidimo svoja ograničenja i da ih savladamo. NLP nam pomaže da skratimo „lutanje“ i da, što prije izađemo iz začaranog kruga, u onakav život i odnose kakve želimo.

3. Koja je cijena NLP edukacija i kakve su mogućnosti plaćanja?

Cijena NLP Practitioner je 1.200,00 eura ili 960,00 eura (za rane prijave, najkasnije mjesec dana prije početka edukacije)  i može se plaćati u gotovini ili virmanski. Kod virmanskog plaćanja postoji moogućnost obročnog plaćanja

NLP Communication 400,00 eura ili 320,00 (za rane prijave, najkasnije mjesec dana prije početka edukacije). Mogućne je plaćanje u 2 rate prije.

NLP Communication sadržajno i cijenom je dio NLP Practitioner edukacije. 

Za dolazak u paru sa članom obitelji ostvarujete dodatnih 10% popusta za svakog člana.

U cijenu su uključeni svi materijali i međunarodno priznati certifikat.

POSEBNA POGODNOST za polaznike naše NLP Practitioner edukacije je mogućnost sudjelovanja na dodatnim NLP radionicama po izboru NLP & Spirituality, NLP & Businesss, NLP & Health.

4. Što su NLP RADIONICE?

Riječ je o samostalnim radionicama, koje primijenjuju znanja NLP-a sa naglaskom na tri područja: duhovnost, business i zdravlje. Polaznici imaju priliku naučiti dodatne NLP tehnike koje je moguće primjenjivati u kontekstu ova tri područja.

Preduvijet sudjelovanja je završena NLP Practitioner edukacija.  

Polaznicima naše NLP Practitioner edukacije dajemo mogućnost sudjelovanja za njima i  uključene su u cijenu edukacije. One nisu obavezne. 

Cijena svake radionice je 260,00 kn ili 200,00 kn (za rane prijave, najkasnije mjesec dana prije početka).

U slučaju okolnosti koje nije bilo moguće predvidjeti, otkloniti ili izbjeći, te u slučaju neodržavanja programa, vraćamo puni iznos akontacije ili cijelog uplaćenog iznosa. 

5. Kako se mogu prijaviti na NLP edukaciju?

Prijaviti se možete putem naše PRIJAVNICE ili na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem telefona +385981828122. Nakon prijave, unutar sedam dana, potrebno je uplatiti akontaciju u iznosu od 500,00 kn. Na taj način rezervirate svoje mjesto, a nama omogućavate da organiziramo edukaciju na zadovoljstvo svih sudinika.

U slučaju okolnosti koje nije bilo moguće predvidjeti, otkloniti ili izbjeći, te u slučaju neodržavanja programa, vraćamo puni iznos akontacije ili cijelog uplaćenog iznosa. 

6. Koliko traje NLP edukacija i na koji se način održava - uživo ili online?

NLP Practitioner traje 130 sati podijeljenih u 18 dana (6 modula) i podrazumijeva teoretski i praktičan pristup temamam koje se obrađuju.

Edukacije se uglavnom odvijaju vikendom, najčešće jednom mjesečno.

Svaki modul počinje petkom (18:00-21:00) i nastavlja se subotom i nedjeljom (09:00-17:00; online od 09:00 do 15:00)

Točan datum edukacija objavljuje se prilikom ponude programa i nalazi se u Kalendaru na ovoj web stranici

Edukacija se održava uživo i/ili online. U slučaju nepredviđenih okolnosti vezanih uz pandemiju, edukacija će se održati online.

7. Da li je obavezno prisustvovanje edukaciji?

Želite li postati certificirani NLP praktičar, potrebno je prisustvovati minimalno 80% sati/sadržaja edukacije NLP Practitioner.

8. Što ako iz opravdanih razloga propustim neki od termina održavanja edukacije?

Datumi održavanja edukacije su unaprijed definirani. No, ukoliko se dogodi da budete spriječeni prisustvovati nekom od predviđenih termina, imat ćete priliku nadoknaditi propuštene sadržaje. Tijekom edukacije, prema potrebi, definirat ćemo način i datume za nadoknadu propuštenog.

9. Ima li preduvjeta za edukaciju NLP Practitioner?

Za edukaciju NLP Practitioner nema preduvjeta. Potrebna je radoznalost, spremnost na pozitivne promjene i želja za osobnim rastom i napretkom.

Ukoliko niste potpuno sigurni, da li je kompletna edukacije NLP Practitioner za vas, možete započeti sa NLP Communication. To je odličan početak za dobivanje uvida o čemu se točno radi, a istovremeno ćete ponijeti sa sobom vrijedna znanja i iskustvo istih.

NLP Communication, sastavni su dio NLP Practitioner, sadržajno i cijenom.

10. Po kojem programu se izvodi edukacija

NLP Practitioner izvodi se prema programu Hrvatske Asocijacije Neuro-Lingvističkog programiranja (HANLP), International Association of NLP Institutes (IN),  European Assosiation of Neuro Liguistic Programming (EANLP), Deutscher Verband für Neuro-Linguistisches Programmieren (DVNLP). Edukacija se izvodi u suradnji sa NLP & Coaching Akademijom i dr. Nadom Kaiser. Po uspješnom završetku edukacije polaznici će biti certificirani kao NLP Practitioner, IN.

Sadržaji koji se obrađuju: osnove NLP-a, rapport, peacing and leading, kalibriranje, reprezentacijski sustavi, pozicije zapažanja, ciljevi, Disney strategija, logičke razine, sidrenje, change history (rad sa osobnom biografijom), meta model govora (tehnike pitanja, chunking, davanje smisla riječima, dubinska struktura), reframing ili preuokviravanje, submodaliteti (asocijacija i disocijacija, procesuiranje dramatičnih sjećanja/fobija, swish), Miltonov model govora (hipnotički jezični obrasci, trans i putovanje maštom), timeline (prošlost, promjena, resursi, budućnost), feedback (strategije davanja povratne informacije, percepcija i interpretacija), T.O.T.E. model, strategije (elicitacija, racionalizacija, integracija pokreta oka, porepoznavanje razlika između uvjerenja i stvarnosti, strategije odlučivanja, strategije učenja i pamćenja), modeliranje izvrsnosti, metafore (koje potiču promjenu), upravljanje sobom (kongruentana i nekongruentna komunikacija), razvoj unutarnjeg dijaloga, odgovornost prema sebi, ravnoteža između posla i osobnih potreba...

11. Koje kompetencije i kakav certifikat stječem nakon završene edukacije?

Po završetku edukacije, dobivate certifikat NLP Practitioner, IN i stječete sposobnost primijene osnovnih sadržaja, vještina, tehnika, metoda i koncepata NLP-a: uspostavljanje rapporta ili dobarog odnosa sa drugima/klijentima, jasno postavljanje ciljeva, jasnoća u percepciji, fleksibilnost, ekološki/etički pristup, te vještine poticanja resursnih stanja kod sebe i drugih/klijenata.


Inner Code d.o.o.
Gorjanska 26
HR-10000 Zagreb
Telefon: +385 98 18 28 122
e-mail: info@inner-code.hr
skype: andrea.vidmar1
OIB: 35911265179
IBAN: HR3623600001102458460
web: https://www.inner-code.hr/
© 2022 Inner Code d.o.o. Sva prava zadržana. - Za Inner Code d.o.o., ovaj portal izradio je OMNIPOTENS d.o.o.