Savjetovanja
Ispis

Savjetovanja

Svaka zdrava, psihički stabilna osoba ponekad se nađe u životnim situacijama kada joj je teško pronaći rješenje i donijeti odluku (npr. strah pred promjenom posla, višestruki pad na ispitu, trema pred važan nastup, prekid dugogodišnje veze, frustrirajući odnos s kolegom, članom obitelji, bliskim osobama, velike životne promjene i sl.).

To je potpuno prirodno i pripada temi zvanoj ŽIVOT u kojoj svatko od nas sudjeluje na svoj specifičan, jedinstven i neponovljiv način.

Promjene su neminovne i neizbježne. Kada su ugodne, volimo ih. No, kada nisu, pred nama se otvara mogućnost donošenja odlukr: prepustiti se sudbini ili dati sve od sebe da se pronađe rješenje i doživi uspješna promjena.

Kada smo u središtu problema, otežano nam je vidjeti rješenje. Upravo u takvim trenutcima, savjetovanje sa stručnom osobom daje nam vjetar u leđa, aktivira naše resurse, da pronađemo najpovoljnije rješenje za konkretnu situaciju koja nas muči.

Želite li


Individualna savjetovanja će vam u tome pomoći.

Radimo s vama na vašim temama. Ono što smatramo svojom prednošću jest veliki broj vrijednih i priznatih tehnika koje koristimo u svom radu. Stoga odabiremo i primjenjujemo upravo onu, koja je za vas i vašu temu najučinkovitija.

Tehnike i metode koje koristimo


Kako izgleda individualno savjetovanje i koliko traje?

Individualno savjetovanje podrazumijeva razgovor između klijenta i savjetnika. Savjetnik vodi klijenta kroz proces osvještavanja njegovih tema i blokada, razrade istih, te kroz proces osnaživanja, čime se omogućava klijentu da poveća izbore koje ima i da razriješi opterećenja koja su ga mučila.

Individualno savjetovanje traje cca. 60 minuta.

Savjetnik će vam na početku pojasniti sve što je važno i potrebno za individualni rad

Ukoliko niste u mogućnosti fizički doći na savjetovanje, moguće ga je održati on-line.

Kako da se mogu prijaviti na individualno savjetovanje?

Prijaviti se možete na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj 098 18 28 122.