ThetaHealing® OSNOVNI DNK
Ispis

ThetaHealing® OSNOVNI DNK

Osnovni DNK seminar uvodi vas u Thetahealing® tehniku pomoću koje imate mogućnost otkriti temeljni uzrok nekog problema koji nas muči (strah, trema, sumnja, sputavajući osjećaji, emocionalna ili fizička bol, razne unutarnje blokade i sl.) i učiniti pozitivnu promjenu.

Na Osnovnom DNK seminaru:

Važno je istaknuti, da se sva obrađena teorija odmah pretače u vlastito iskustvo. Tek po stjecanju vlastitog iskustva možete dobiti dublji uvid i razumijevanje o čemu se zaista radi.

To će vas osposobiti i ohrabriti da prakticirate tehniku i nakon završenog tečaja sa ciljem postizanja pozitivnih emocionalnih, mentalnih, duhovnih, pa i fizičkih promjena kod sebe, a moći ćete pomagati i drugima.

Osobita vrijednost ove tehnike je u tome, što vam omogućava da pronađete uzroke ograničavajućih obrazaca bez obzira da li ste ih usvojili tijekom djetinjstva (osnovni nivo), naslijedili od svojih predaka (genetski nivo), preuzeli iz kolektivne svijesti (povijesni nivo) ili ih nosite u zapisu duše (nivo duše).

Evo još nekih tema i vježbi koje ćete naučiti i iskusiti na Osnovnom DNK seminaru:

Preduvjet pohađanja edukacije: nema

Trajanje edukacije: dva i pol dana - prvi dan od 17:30 do 21:00 te drugi i treći dan od 9:00 do 18:00.

Cijena: 332 eura (protuvrijednost u kunama po srednjem tečaju HNB na dan uplate). Za polaznike koji žele ponavljati tečaj cijena je 170 eura (protuvrijednost u kunama po srednjem tečaju HNB na dan uplate).

Način plaćanja: Uplata se može izvršiti u gotovini, na prvi dan tečaja ili putem žiro-računa HR3623600001102458460 ZABA, po primitku računa. Kod virmanskog plaćanja postoji mogućnost plaćanja u ratama. Za rane prijave (najmanje 2 mjeseca prije početka seminara) ostvarujete popust od 10%. Za dolazak u paru sa članom obitelji ostvarujete popust od 20%. Postoji mogućnost stipendiranja (za uvjete obratite nam se putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

U cijenu su uključeni:

Po uspješnom završetku edukacije dobivate internacionalni Certifikat THInK-a (ThetaHealing Institut of Knowledge) o završenom Osnovnom DNK seminaru kao ThetaHelaing® praktičar.

Uvijet za dobivanje certifikata je 100% prisustvovanje seminaru.

Posebna pogodnost za polaznike Thetahealing® edukacija podučavanih od strane licencirane instruktorice Andree Vidmar, su periodični besplatni Thetahealing® webinari – vježbaonice. Ovo je osobna odluka instruktorice i poklon njezinim polaznicima, kao podrška u prakticiranju tehnike nakon zavaršenog seminara.

Prijava je obavezna: putem naše prijavnice OVDJE ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem telefona 098/182 8122.