• +385 98 18 28 122
 • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
ThetaHealing® NAPREDNI DNK

ThetaHealing® NAPREDNI DNK

Napredni DNK seminar prirodno se nastavlja na sadržaje Osnovnog DNK. Proširuje već stečena znanja, čime dobivate duboko razumijevanje sedam nivoa postojanja.

Ovaj edukacija donosi duboka iskustva. Intenzivno se radi na čišćenjima energija starih, ukorijenjenih zamjeranja, ljutnje, ogorčenosti. Ove energije, dok god ih zadržavate u tijelu, silno vam konzumiraju životnu energiju i snagu. Kada se otpuste, nastupa ogromno olakšanje i ubrzava se napredak u životu, što se najlakše može primijetiti u onim životnim područjima, u kojima ste do tada imali očigledne prepreke.

Po završetku Naprednog DNK seminara, polaznici dobivaju čvrste temelje u osnovama ThetaHealing® tehnike te moglućnost da nastave u smjeru stjecanja znanja i kompetencija za ThetaHealing® instruktora ili nastave svoj put kao ThetaHealing® praktičari.

Evo još nekih tema i vježbi koje ćete naučiti i iskusiti na Naprednom DNK seminaru:

 • naučiti kako otpustiti stara (čak i ona koje nosite od predaka) zamjeranja, ogorčenosti, zavjete
 • saznati i iskusiti kako iscijeliti “dijete u maternici” i „slomljenu dušu”
 • primiti preko 900 osjećaja i definicija dobivenih direktno iz čistog Izvora svega što jest, što će vam omogućiti duboke, pozitivne promjene na emocionalnoj, duhovnoj, mentalnoj i tjelesnoj razini
 • naučiti kako se osloboditi slobodno plutajućih sjećanja (sjećanja pohranjena u podsvijesti iz situacija kada ste bili bez svijesti, kao npr. stanje narkoze pri operaciji, nesvjestica prilikom nesreća i sl.)
 • iscjeljivati fetalna sjećanja
 • saznati kako iscjeljivati biljke i životinje
 • naučiti kako očistiti vlastiti dom od energija niskih vibracija, te kako iscjeljivati “neživu” materiju
 • naučiti kako iz bezuvjetne ljubavi „kontaktirati“ svoje pretke…

Preduvjet pohađanja edukacije: završeni ThetaHealing® Osnovni DNK

Trajanje edukacije: tri puna dana od 09:00 do 17:30

Cijena: 332 eura (protuvrijednost u kunama po srednjem tečaju HNB na dan uplate). Za polaznike koji žele ponavljati tečaj cijena je 200 eura (protuvrijednost u kunama po srednjem tečaju HNB na dan uplate).

Način plaćanja: Uplata se može izvršiti u gotovini, na prvi dan tečaja ili putem žiro-računa HR3623600001102458460 ZABA, po primitku računa. Kod virmanskog plaćanja postoji mogućnost plaćanja u ratama. Za rane prijave (najmanje 2 mjeseca prije početka seminara) ostvarujete popust od 10%. Za dolazak u paru sa članom obitelji ostvarujete popust od 20%. Postoji mogućnost stipendiranja (za uvjete obratite nam se putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

U cijenu su uključeni:

 • ThetaHealing® Napredni DNK seminar
 • priručnik na hrvatskom jeziku sa sadržajima Naprednog ThetaHealing® seminara
 • knjiga “Napredno Theta iscjeljivanje” na hrvatskom jeziku autorice Vianne Stibal.


Po uspješnom završetku edukacije dobivate
internacionalni Certifikat THInK-a (ThetaHealing Institut of Knowledge) o završenom Naprednom DNK seminaru kao Thetahealing praktičar.

Uvjeti za dobivanje certifikata: 100% prisustvovanje seminaru

Posebna pogodnost za polaznike Thetahealing® edukacije podučavanih od strane licencirane instruktorice Andree Vidmar, su periodični besplatni Thetahealing® webinari – vježbaonice. Ovo je osobna odluka instruktorice i poklon njezinim polaznicima, kao podrška u prakticiranju tehnike nakon zavaršenog seminara.

PRIJAVA putem naše prijavnice OVDJE ili putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na 098 18 28 122.


Sadržaj iznesen na ovoj web stranici, kao i sadržaji seminara nemaju za cilj dijagnosticiranje, liječenje, ili preveniranje bilo koje bolesti. Ti sadržaji su isključivo u obrazovne svrhe. Ni na koji način informacije na ovoj web stranici ne mogu se smatrati zamjenom za kompetentnu medicinsku skrb od strane liječnika ili drugih zdravstvenih djelatnika.

Inner Code d.o.o.
Gorjanska 26
HR-10000 Zagreb
Telefon: +385 98 18 28 122
e-mail: info@inner-code.hr
skype: andrea.vidmar1
OIB: 35911265179
IBAN: HR3623600001102458460
web: https://www.inner-code.hr/
© 2021 Inner Code d.o.o. Sva prava zadržana. - Za Inner Code d.o.o., ovaj portal izradio je OMNIPOTENS d.o.o.