NLP radionice
Ispis

NLP radionice

NLP radionicama proširujete znanja usvojena unutar programa NLP Practitioner sa naglaskom na tri područja duhovnost, business i zdravlje.

Ako ste ikada pomislili da NLP i duhovnost ne idu zajedno, ovom edukacijom imat ćete mogućnost uvidjeti koliko je ova kombinacija učinkovita. Namijenjena je svima otvorena duha, koji žele zaroniti u dublje razine svoga bića, a pri tom ostati povezani sa sobom i svijetom oko sebe.

NLP Practitioner & Spirituality također je namijenjen i svim zaljubljenicima u NLP i duhovnim tragaocima koji se već aktivno bave nekom od duhovnih tehnika.

Fokus ove radionice je poslovni kontekst, s primjerima i praktičnim vježbama, koje će polaznici moći primjenjivati u poslovnom okruženju:

Težište ove radionice je na povezanosti psihičkih i fizičkih procesa koji se odvijaju u našem tijelu. Tema psihosomatike se provlači kroz sadržaje NLP-a, s primjerima i praktičnim vježbama usmjerenim ka poboljšanju zdravstvenih problema.

Mogu sudjelovati na svim dodatnim radionicama ili odabrati samo onu koja je od njihovog interesa.

Trajanje  i način održavanja edukacije: 

Svaka od radionica traje 3 sata, od 18:00 do 21:00

Održava se uživo i/ili online. U slučaju nepredviđenih okolnosti vezanih uz pandemiju, edukacija će se održati online.

Preduvjet: završen NLP Practitioner

Cijena radionice: 260,00 kn (svaka radionica).

Posebna pogodnost za polaznike NLP Practitioner edukacije: radionice su uključene u cijenu edukacije

Prijava je obavezna: putem naše prijavnice OVDJE ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem telefona 098/182 8122. Za potvrdu prijave i pohađanje edukacije, potrebno je izvršiti uplatu kotizacije u iznosu 50kn prije početka edukacije.

U slučaju nepredviđenih okolnosti, zadržavamo pravo izmjene termina i načina održavanja programa (iz uživo u online) te pravo otkazivanja programa uslijed okolnosti koje nije bilo moguće predvidjeti, otkoniti ili izbjeći. U slučaju neodržavanja programa, vraćamo puni iznos uplaćene kotizacije ili cijelog iznosa.