NLP Communication, IN
Ispis

NLP Communication, IN

NLP Communication je trening namenjen svima koji žele naučiti osnove NLP-a u svrhu poboljšanja komunikacije. Učenjem efikasnih alata i metoda polaznici poboljšavaju svoju verbalnu i neverbalnu komunikaciju, fleksibilnost, podižući sposobnost utjecanja i uspešnost te razvijajući nove strategije kreativnosti. Radi se na i ciljevima i postizanju promjena kroz neurologičke razine.

Sadržaj treninga:

Trajanje edukacije: pet dana, ukupno 40 sati učenja i vježbanja (podijeljeno u dva modula)

Ukoliko po završetku NLP Communication uvidite, da biste željeli proširiti znanja i ovladati novim vještinama na ovom području, imate mogućnost nastaviti edukaciju u okviru programa NLP Practitioner, IN  na način, da se priključite trećem modulu NLP Practitioner, IN

Cijena treninga: 2.500,00 kn (umjesto 3.000,00 kn)

Uslijed izvandrednih okolnosti nastalih zbog pandemije i posljedica potresa, odlučili smo se solidarizirati sa građanima na način, da privremeno, do 28. veljače 2021. umanjimo cijenu za edukaciju NLP Starter, NLP Communication i NLP Practitioner. Svjesni smo potrebe podrške i osnaživanja u ovakvim vremenima

Način plaćanja: Uplata se može izvršiti u gotovini, na prvi dan tečaja ili putem žiro-računa HR3623600001102458460 ZABA, po primitku računa. Kod virmanskog plaćanja postoji mogućnost plaćanja u ratama. Za rane prijave (najmanje 2 mjeseca prije početka seminara) ostvarujete popust od 10%. Za dolazak u paru sa članom obitelji ostvarujete popust od 20%.

Prijava je obavezna: putem naše prijavnice OVDJE ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem telefona 098/182 8122.