NLP Communication
Ispis

NLP Communication

NLP Communication je trening namenjen svima koji žele naučiti osnove NLP-a u svrhu poboljšanja komunikacije. Učenjem efikasnih alata i metoda polaznici poboljšavaju svoju verbalnu i neverbalnu komunikaciju, fleksibilnost, podižući sposobnost utjecanja i uspješnost te razvijajući nove strategije kreativnosti. Radi se i na ciljevima i postizanju promjena kroz neurologičke razine. Ukoliko po završetku NLP Communication uvidite, da biste željeli proširiti znanja i ovladati novim vještinama na ovom području, imate mogućnost nastaviti edukaciju u okviru programa NLP Practitioner  na način, da se priključite trećem modulu NLP Practitioner. 

Sadržaj edukacije:

Trajanje i način provođenja edukacije:

Edukacije traje ukupno 40 sati podijeljenih u dva modula i podrazumijeva teoretski i praktičan pristup temama koje se obrađuju.

Održava se uživo i/ili online.  U slučaju nepredviđenih okolnosti uslijed pandemije, edukacija će se održati online.

Svaki modul počinje petkom (18:00-21:00) i nastavlja se subotom i nedjeljom (09:00-17:00; online od 09:00 do 15:00)

Preduvjet: nema preduvjeta. Potrebna je radoznalost, spremnost na pozitivne promjene i želja za osobnim rastom i napretkom.

Cijena treninga: 400,00 eura/ 320,00 eura (za rane prijave, najkasnije mjesec dana prije početka edukacije). Za dolazak uparu, sa članom obitelji, ostvarujete dodanih 10% popusta.

U cijenu su uključeni svi materijali i međunarodno priznat certifikat koji se izdaje po završetku edukacije.

Odlučite li nastaviti edukaciju priključivanjem trećem modulu NLP Practitioner, cijena NLP Practitioner bit će umanjena za uplaćeni iznos.

Način plaćanja: Uplata se može izvršiti u gotovini, na prvi dan tečaja ili putem žiro-računa HR3623600001102458460 ZABA, po primitku računa. Kod virmanskog plaćanja postoji mogućnost plaćanja u ratama.

Prijava je obavezna putem naše prijavnice OVDJE ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem telefona 098/182 8122. Za potvrdu prijave i pohađanje edukacije, potrebno je uplatiti kotizaciju u iznosu od 500,00 kn prije početka edukacije.

U slučaju nepredviđenih okolnosti, zadržavamo pravo izmjene termina i načina održavanja programa (iz uživo u online) te pravo otkazivanja programa uslijed okolnosti koje nije bilo moguće predvidjeti, otkoniti ili izbjeći. U slučaju neodržavanja programa, vraćamo puni iznos uplaćene kotizacije ili cijelog iznosa.