NLP Communication
Ispis

NLP Communication

NLP Communication je trening namenjen svima koji žele naučiti osnove NLP-a u svrhu poboljšanja komunikacije. Učenjem efikasnih alata i metoda polaznici poboljšavaju svoju verbalnu i neverbalnu komunikaciju, fleksibilnost, podižući sposobnost utjecanja i uspješnost te razvijajući nove strategije kreativnosti. Radi se i na ciljevima i postizanju promjena kroz neurologičke razine. Ukoliko po završetku NLP Communication uvidite, da biste željeli proširiti znanja i ovladati novim vještinama na ovom području, imate mogućnost nastaviti edukaciju u okviru programa NLP Practitioner  na način, da se priključite trećem modulu NLP Practitioner. 

Sadržaj edukacije:

Trajanje i način provođenja edukacije:

Edukacije traje ukupno 40 sati podijeljenih u dva modula i podrazumijeva teoretski i praktičan pristup temama koje se obrađuju.

Održava se uživo i/ili online putem Zoom aplikacije petkom  od 17:30 do 21:00, subotom od 09:00 do 15:00 i nedjeljom od 09:00 do 14:00.

Cijena edukacije: 320,00 eura/ 2.411,04 kn

U cijenu kotizacije je uklječeno:

Način plaćanja: Uplata se može izvršiti u gotovini, na prvi dan tečaja ili putem žiro-računa HR3623600001102458460 ZABA, po primitku računa. Kod virmanskog plaćanja postoji mogućnost plaćanja u ratama. Za potvrdu prijave i pohađanje edukacije, potrebno je izvršiti uplatu kotizacije u iznosu 60,00 eura prije početka edukacije. Za rane prijave (najmanje mjesec dana prije početka edukacije) ostvarujete popust od 10%. Za dolazak u paru sa članom obitelji ostvarujete popust od 20%. 

Odlučite li nastaviti edukaciju priključivanjem trećem modulu NLP Practitioner, cijena NLP Practitioner bit će umanjena za uplaćeni iznos.

Prijava je obavezna putem naše prijavnice OVDJE ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem telefona 098/182 8122. 

U slučaju nepredviđenih okolnosti, zadržavamo pravo izmjene termina i načina održavanja programa (uživo/online) te pravo otkazivanja programa uslijed okolnosti koje nije bilo moguće predvidjeti, otkoniti ili izbjeći. U slučaju neodržavanja programa, vraćamo puni iznos uplaćene kotizacije ili cijelog iznosa.