Wingwave® coach

Wingwave® je coaching emocija i vrlo učinkovit način brzog otklanjanja stresa, strahova, mentalnih i emocionalnih blokada te trening za postizanje uspjeha. Razvija kreativnost, samopouzdanje, mentalne sposobnosti i emocionalnu fleksibilnost putem ciljanog razvoja osobnih resursa.

Za koga je Wingwave®coaching koristan?

Wingwave®coaching se primjenjuje se u biznisu, vrhunskom sportu, pedagogiji, zdravstvu i vrlo uspješno u krugovima umjetnika kao što su glumci, muzičari, dizajneri, moderatori. Preko 2000 profesionalnih coacheva koristi u wingwave® praksi u Njemačkoj, Austriji, Švicarskoj, Francuskoj, USA, također u Rusiji i u Skandinaviji, a Vi imate priliku biti među prvima u jugoistočnoj Europi.

Polaznici se osposobljavaju za samostalan rad i dobivaju međunarodno priznati licencirani certifikat – WINGWAVE® COACH – Instituta “Besser-Siegmund” iz Hamburga.

Sadržaj seminara:

#12 faza Wingwave®- intervencije
#bilateralna stimulacija obje moždane hemisfere prilikom coachinga i samocoachinga
#kineziološki test (O-Ring test)
#tehnika vođenja pokreta očiju
#precizno utvrđivanje stresnog događaja
#reguliranje i otklanjanje stresa
#coaching resursa i coaching uvjerenja
#nadilaženje osobnih granica.

Mjesto održavanja: Zagreb, Petrova 6c
Cijena: 850 eur (protuvrijednost u kunama)
Prijavljivanje putem prijavnice OVDJE ili telefona 098 18 28 122.

Trener i edukator:
Dr. Nada Kaiser – psihoterapeut (ECP-europski certifikat za psihoterapiju) s 35-godišnjim iskustvom Life & Business Coach (DVNLP), docent na Univerzitetu u Stuttgartu i Nikaragvi (UCN) i međunarodni edukator.