Vrijeme je za nove početke!

Baš nikad nije kasno za novi početak. Ponekad nas novi početci straše ili smatramo da možda baš i nije vrijeme upravo sada za njih, no istina je da novi početci donose puno dobrog u naše živote. Otpada sve što bi trebalo otpasti i što nam više ne služi, a mi se otvaramo za sve ono što smo si već neko vrijeme priželjkivali, a nismo pronašli vremena i načina da to i ostvarimo.

Kako bi bilo što jednostavnije kročiti na nepoznati teren mudro je dobro se pripremiti za izazove koji su pred nama. U tome nam uvelike može pomoći fascinantna ThetaHealing® tehnika – metoda pomoći i samopomoći. Ona je toliko kreativna i zabavna da ćete učeći ju, zaboraviti na strahove i probleme zbog kojih ste se i odlučili na promjenu, te će vas poput dobrog prijatelja pratiti i suportirati na tom putu promjene.

* * *

ThetaHealing® je meditativna i duhovna metoda kojom ljudi postižu pozitivne promjene u raznim aspektima svoga života, kao što su posao, zdravlje, odnosi, ljubav. Tijekom intenzivne edukacije, iskusit ćete snažnu energetsku transformaciju i naučiti kako tehniku koristiti u svakodnevnom životu.

Kako mi ThetaHealing® tehnika može pomoći?
Više o ThetaHealing® tehnici…
Raspored ThetaHealing® edukacija…