ThetaHealing® tečajevi

ThetaHealing® tečajevi osmišljeni su na način da se znanje usvaja lagano i prirodno te se odmah pretače u vlastito iskustvo. Pri tom se spontano bude i razvijaju vaše intuitivne sposobnosti.

Polaznici već tijekom seminara doživljavaju duboke pozitivne promjene. No, promjene ne završavaju s prestankom seminara. Jednom kada ovladate ThetaHealing® tehnikom, imat ćete priliku biti svjedokom veličanstvenih promjena u sebi i svojoj okolini.

Kod nas možete naučiti ThetaHealing® tehniku (OSNOVNI DNK), produbiti ju (NAPREDNI DNK), te se dodatno educirati u onom području koje je od vašeg posebnog interesa (MANIFESTIRANJE I IZOBILJE, SRODNE DUŠE, DJECA DUGE, THETA RITMOM DO SAVRŠENE TEŽINE, IGRA ŽIVOTA).

Kada završite tečaj, postajete praktičar ThetaHealing® tehnike s internacionalnim certifikatom kojeg izdaje The ThetaHealing Institute of Knowledge® – THInK, te možete primjenjivati tehniku prvo na sebi, a uz malo iskustva i na drugima.

Ako želite postati učitelj nekog od tečajeva ThetaHealing® tehnike, možete na učiteljskim seminarima koje drži isključivo Vianna. Zadnjih godina Vianna dolazi u Hrvatsku, pa je moguće pohađati učiteljske tečajeve i kod nas. Preduvjet pristupu učiteljskim tečajevima su završeni praktičarski tečajevi.

ThetaHealing® praktičari obvezni su potpisati Ugovor o prakticiranju ThetaHealing® tehnike. THiNK na taj način jasno definita što možete, a što ne možete raditi kao praktičar ThetaHealing® tehnike, sve u cilju očuvanja izvorne čistoće same tehnike. ThetaHealing® je registriran i zaštićen.

Na tečaj se možete prijaviti tako da popunite prijavnicu ili zatražite više informacija od nas. Postoji mogućnost stipendiranja. Za više informacija obratite nam se putem e-maila info@inner-code.hr.