Što je ThetaHealing® tehnika

ThetaHealing® tehniku utemeljila je i razvila Vianna Stibal 1995. godine tijekom svog osobnog „putovanja“ ka ozdravljenju. Iscijelila se od raka bedrene kosti primijenivši na sebi drevno znanje povezivanja s Energijom stvaranja.

ThetaHealing® tehnika je meditavna i duhovna tehnika, ne pripada niti jednom religijskom sustavu, no poštuje ih sve. Uči i podučava ljude svih religija i uvjerenja, jer omogućava da shvatimo da smo svi povezani sa jedinstvenim, zajedničkim Izvorom, da smo svi dio iste predivne energije Stvaranja.

ThetaHealing® tehnikom brzo i efikasno otkrivamo i uklanjamo temeljni uzrok problema. To se postiže svjesnim korištenjem theta moždanih valova u potpuno budnom stanju . Postići theta stanje toliko je prirodno i lako poput disanja, jer su to valovi koje mozak prirodno stvara u REM fazi sna.

U theta stanju direktno komuniciramo i radimo s Najvišom svijesti, čistom Energijom stvaranja i na taj način trenutačno mijenjamo ograničavajuće programe pohranjene u našoj podsvijesti, koji su nas i doveli do problema. Tako potičemo tjelesno, mentalno, duhovno i emocionalno iscjeljenje. Rezultat je pozitivna transformacija u svim područjima života (zdravlje, ljubav, novac…).

Od 1995. godine pa do danas Vianna i njezini učenici, Theta praktičari uspješno tretiraju ThetaHealing® tehnikom najrazličitije bolesti (rak, dijabetes, različita virusna i bakterijska oboljenja i sl.). Osim rada na bolestima, ovo vrijedno znanje pokazalo se vrlo uspješnim i u biznisu, obiteljskim i partnerskim odnosima, odnosu prema vlastitom tijelu, podizanju osjećaja vlastite vrijednosti.

Da biste saznali više o Vianni Stibal i ThetaHealing® tehnici pogledajte na www.thetahealing.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *