O nama

Inner Code d.o.o. je osnovan sa svrhom prenošenja znanja i vještina koje omogućavaju život ispunjen zdravljem, zadovoljstvom i srećom.
Radimo individualno i grupno na način da kompetentno odabiremo najučinkovitiju metodu za pojedinu temu i klijenta. Primijenjujemo etička načela odgovornosti, stručnosti, povjerljivosti i brinemo za dobrobit klijenata.

U radu koristimo suvremene licencirane coaching metode i tehnike kao što su ThetaHealing®, NLP, Wingwave®, Autogeni trening po Schultzu, Progresivnu relaksaciju mišića po Jacobsonu, Imaginativne obiteljske konstelacije, Magic Words®, Quantum Entrainment te Kvantnu harmonizaciju.

 

Osnivačica i vlasnica tvrtke Inner Code je Andrea Vidmar

Profesorica latinskog i španjolskog jezika nakon dvadesetogodišnjeg iskustva u radu sa đacima i studentima,  te potom u poslovnom okruženju, osniva svoju vlastitu tvrtku za osobni i profesionalni razvoj, u okviru koje primjenjuje suvremene licencirane metode i tehnike, organizira svjetski priznate edukativne programe, individualne coachinge i interaktivne radionice.

Posebne uspjehe postigla je upravo Thetahealing® tehnikom kojom se bavi se od 2007. godine. (petnaest  praktičarskih i devet instruktorskih certifikata), a 2014. godina bila je i „teacher assistant“ na seminarima Vianne Stibal (osnivačice tehnike).

 

 

Kvalifikacije i certifikati

Prof. latinskog i španjolskog jezika (Sveučilište u Zagrebu – Filozofski fakultet)
ThetaHealing® praktičar i instruktor (THInK®)
Wingwave® Coach (NLP & Coaching Akademia, Nada Kaiser, PhD)
NLP Savjetni, DVNLPt (Der Deutsche Varband fur Neuro-Linguistisches Programmieren i HANLP-Hrvatska Asocijacija Neuro-Lingističkog programiranja)
NLP Practitioner, NLP Master, NLP Trainer (DVNLP – Der Deutsche Varband fur Neuro-Linguistisches Programmieren, IN – International NLP Institutes Berlin, NLP & Coaching Akademia, Nada Kaiser, PhD)
Magic Words® Coach (Besseser – Siegmund – Institut)
Mental Coach (Besseser – Siegmund – Institut)
Imaginativne obiteljske konstelacije (NLP & Coaching Akademia, HANLP – Hrvatska Asocijacija Neuro-Lingističkog programiranja, CCA)
Učiteljica Autogenog treninga po Schultzu (NLP & Coaching Akademia)
Učiteljica Progresivne relaksacije mišića po Jackobsonu (NLP & Coaching Akademia)
Quantum Entrainment (dr. Frank J. Kinslow)
Ciljana Kvantna Harmonizacija (Spiritus Movens)
Su Jok Therapy (International Su Jok Therapy Assotiation)
Hypnosis Practitioner, WHO

* * *

Andrea pronalazi svoju neiscrpnu inspiraciju i radost u radu s ljudima. Njena životna misija je prenošenje znanja i iskustava kako bi nadahnula druge da uvide kako je pozitivna i željena promjena uvijek moguća i da za nju nikad nije kasno.

* * *

„Duboko vjerujem da je zov vlastite duše konstantan, da neprekidno vibrira našim bićem bili mi toga svjesni ili ne. Povremeno kao da utihne, ode u drugi plan, jer smo zaokupljeni „životom”, željama i vlastitim očekivanjima. No, što god radili, gdje god bili, kakvu god „ulogu igrali”, taj fini, slatki, zamamni zvuk „zvecka” našom nutrinom. Samo je pitanje vremena kada ćemo ga osvijestiti i napokon mu dozvoliti da „eksplodira” u svoj  punini, ljepoti i radosti. Tek tada, kako ja to vidim, nastupa onaj najljepši i najvrjedniji trenutak, trenutak spoznaje bivanja karikom u veličanstvenom lancu kreacije.“
Andrea Vidmar