Kako reći NE

Jesu li vam poznati sljedeći obrasci?

Često se ispričavate, osjećate se krivima i kada za to nema objektivnog razloga, ne usuđujete se tražiti ono što želite i što vam pripada, posuđujete novac drugima, a potom vam je neugodno tražiti da vam ga vrate. Rijetko ili gotovo nikada ne kažete jasno što želite, udovoljavate drugima, a potom se osjećaš iskorišteno, jadno…

Ovakve situacije su pokazatelj da se ne znate zauzeti za sebe, da ne možete jasno izgovoriti „NE“. Sve dok ne budete u stanju izreći „ne“ i pri tom se ne osjećati krivima, privlačit ćete u svoj život situacije i ljude koji će manipulirati vama i vašim životom.

Reći „ne“, a pri tom se ne osjećati krivim, preduvjet je da biste mogli reći „DA“ sebi, svojoj sreći, uspjehu, zadovoljstvu, kvalitetnom korištenju vremena za sebe i svoje potrebe.

Ponekad se ne usuđujete reći „ne“ iz straha da ćete biti kažnjeni, odbačeni, ismijani, pa vam je jednostavnije napraviti ono što drugi od vas očekuju iako negdje duboko u sebi znate da ste iznevjerili samoga sebe.

Važno je reći „ne“ kada to uistinu mislite, no jednako tako je važno izreći svoje „ne“ smireno, na način da ne povrijedite niti sebe niti druge.

Je li to moguće?

Da. Svatko može naučiti reći „ne“ kada osvijesti što je to u njemu što ga sprečava da jasno, slobodno i samopouzdano postavi jasne granice svog osobnog prostora. Upravo to je tema naše energetsko-meditativne radionice „Kako reći NE“.

Na radionici ćete:

# raditi na otkrivanju i osvještavanju blokada, uvjerenja, osjećaja koji vas limitiraju u ostvarivanju sebe, koji vam onemogućavaju da s lakoćom „dišete“, da se osjećate ugodno u vlastitom tijelu
# naučiti niz vježbi, koje će vam pomoći da ubuduće, u svom svakodnevnom životu, iz pozicije mira, vlastite snage i osjećaja samopoštovanja izrazite svoje stavove, osjećaje
# naučiti i iskusiti niz kreativnih vizualizacija, kojima ćete podučiti svoju podsvijest kako da radi za vas
# osnažiti svoj osjećaj vlastite vrijednosti i samopoštovanja.

Preduvjet pohađanja treninga: nema preduvjeta

Trajanje radionice: after work, od 17:30 do 21:00

Cijena: 300,00 kn

Način plaćanja: plaćanje putem žiro-računa HR3623600001102458460 ZABA ili prije početka radionice od 16:30 do 17:00

Prijava: putem naše prijavnice OVDJE ili na info@inner-code.hr ili putem telefona 098 18 28 122.