Dr. Vesna Danilovac je liječnik i Life Coach. Certificirana od strane “Internationale Coaching Institutes” – Njemačka (2010.). Wingwave coach (2008.) i trener za “Magic Words” (2011.) certificirana od strane Instituta “Besser-Siegmund” – Njemačka. NLP Trener, certificirana od ICI-a Berlin (2013.). Prvi liječnik Reiki terapeut u Srbiji (2009.). Praktičar je Kvantne Harmonizacije (2009.) i Theta Healinga (2010.). Certificirani je učitelj Autogenog Treninga po Shultzu (2013.). Predsjednica je međunarodnih europskih asocijacija IN-a i ICI-a za Srbiju.

 

Posjeduje dvadesetogodišnje specijalizirano trenersko iskustvo iz područja komunikacije, osobnog razvoja, uspjeha, poslovnog kodeksa, emocionalne inteligencije i korporativnih komunikacija.

 

Konzultant je iz područja osobnog i profesionalnog razvoja, marketinga, PR-a i korporativnih komunikacija.

 

Poslovnu karijeru započela je kao ordinirajući liječnik opće prakse radeći 7 godina s pacijentima. Potom se usavršavala u PR-u, marketingu, NLP-u, coachingu i energetskim metodama. Profesionalnu karijeru je razvijala radeći na visokim menadžerskim funkcijama u “Hipol”-u, “Saatchi&Saatchi”-u , “Polimark”-u i “Velefarm”-u.

 

Osnivačica je Agencije “Spiritus movens”.