NLP Communication,IN & Spirituality jedinstveni je trening namijenjen onim duhovnim tragaocima koji se već aktivno bave nekom od spiritualnih metoda, osobito ako ju

primjenjuju  u radu s klijentima. 

 

Ova edukacija nastala je kao rezultat potrebe praktičara različitih duhovnih tehnika, koji su uvidjeli potrebu za ovladavanjem efikasnih alata i metoda za poboljšanje svoje verbalne i neverbalne komunikacije, fleksibilnosti, pristupa klijentu, a koje nisu imali prilike steći tijekom same edukacije duhovne tehnike. 

Radi se o temeljnim, nužnim i neizostavnim NLP znanjima i vještinama potrebnim za bolje razumijevanje, a onda i postizanje dobre i učinkovite komunikacije.

Znanja, primjeri i praktične vježbe ove edukacije doprinijet će još uspješnijem prakticiranju spiritualnih tehnika.

 

PROGRAM: 

NLP Communication,IN & Spirituality je edukacija koja pokriva sadržaje NLP Communication,IN po programu International NLP & Coaching Institutes Berlin (www.in-ici.net) s težištem na spiritualnosti.

 

TRAJANJE: 

NLP Communication,IN & Spirituality traje pet dana (2 modula) kroz ukupno 40 sati učenja i vježbanja. 

 

CERTIFIKAT: 

Po uspješnom završetku edukacije polaznici će dobiti certifikat NLP Communication,IN  po programu i u ime International Assosiation of NLP Institutes (IN).

 

POSEBNA POGODNOST!

NLP Communication,IN & Spirituality dio je cjelovitog programa NLP Practitioner, IN što znači da je sadržajima, vremenski i cijenom uključen u NLP Practitioner, IN edukaciju. Dakle, budete li željeli, imate mogućnost nastaviti edukaciju u okviru programa NLP Practitioner, IN priključenjem u trećem modulu

U konačnici, po uspješnom završetku edukacije, bit ćete certificirani kao NLP Practicioner, IN po programu i u ime International Assosiation of NLP Institutes (IN). 

 

Edukacija se izvodi u suradnji sa NLP & Coaching Akademijom, prof. dr. Nadom Kaiser, sveučilišnom docenticom s 30-godišnjim iskustvom u psihoterapiji.

 

Cijena treninga: 3.000,00 kn

Način plaćanja: plaćanje na prvi dan treninga ili putem žiro-računa HR3623600001102458460 ZABA. Mogućnost plaćanja u 2 rate.

Prijava putem naše prijavnice OVDJE ili na  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili putem telefona 098/ 18 28 122