NLP Practitioner, IN & Spirituality je edukacija koja pokriva sve sadržaje NLP Practitioner po programu International NLP & Coaching Institutes Berlin (www.in-ici.net)  s težištem na spiritualnosti. Primjeri i praktične vježbe polaznike će obogatiti uvidom u NLP kao pozitivno, vrlo korisno znanje, skupinu vrijednih alata koji nam omogućavaju da kreiramo onakav svijet u kojem želimo živjeti.

 

Ova edukacija namijenjena je svima otvorena duha, koji žele zaroniti u dublje razine svoga bića, a pri tom ostati povezani sa sobom unutar sebe i svijetom oko sebe.

 

NLP Practitioner, IN & Spirituality također je namijenjen i onim duhovnim tragaocima koji se već aktivno bave nekom od spiritualnih metoda. Znanja, primjeri i praktične NLP vježbe ove edukacije doprinijet će još uspješnijem prakticiranju spiritualnih tehnika.

 

Ako ste ikada pomislili da NLP i spiritualnost ne idu zajedno, ovom edukacijom imat ćete mogućnost uvidjeti koliko je ova kombinacija učinkovita.

 

NLP Practitioner, IN & Spirituality traje 130 sati podijeljenih u 18 dana (6 modula). Trening podrazumijeva teoretski i praktičan pristup temama koje se obrađuju.

 

Program NLP Practitioner, IN & Spirituality usklađen s najvišim svjetskim standardima i odvija se prema Programu International Assosiation of NLP Institutes (IN).

 

Po uspješnom završetku edukacije polaznici će biti certificirani kao NLP Practitioner, IN  po programu i u ime International Assosiation of NLP Institutes (IN).

 

Edukacija se izvodi u suradnji sa NLP & Coaching Akademijom, prof. dr. Nadom Kaiser, sveučilišnom docenticom s 30-godišnjim iskustvom u  psihoterapiji.

 

Cijena treninga: 9.000,00 kn

Način plaćanja: plaćanje na prvi dan treninga ili putem žiro-računa HR3623600001102458460 ZABA. Mogućnost plaćanja u ratama po modulima.

Prijava putem naše prijavnice OVDJE ili na  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili putem telefona 098/ 18 28 122