Više o OSNOVNOM tečaju OVDJE

Više o NAPREDNOM tečaju OVDJE

Prijava OVDJE

Ovaj tečaj će vas podučiti kako privući i sa zahvalnošću prihvatiti obilje svih vrsta u svoj život.

Ponekad ćete svjedočit manifestaciju u svom životu već samim time što o njoj govorite i šanse za manifestiranjem su tada 30-40%. Vizualizacijom se te šanse povećavaju na 50%. No, boravak u Theta stanju tijekom manifestiranja iznimno će pojačati šanse za manifestacijom 80-90%. (Vianna Stibal)

 Na tečaju ćete:

Ponovo, nakon kraće stanke, imate priliku pridružiti se novom grupnom treningu PROGRESIVNE RELAKSACIJE  MIŠIĆA po dr. Jacobsonu, jedne od rijetkih metoda opuštanja kojom se opuštamo AKTIVNO i SAMOSTALNO.

Dokazana je djelotvornost ove tehnike kod niza psihosomatskih smetnji i poremećaja kao što su: nesanica, neurodermitis, visoki krvni tlak, glavobolja, alergije, oboljenja nastala kao posljedica kroničnog stresa.

Kome je namijenjena?

 

Pridružite se novom grupnom AUTOGENOM TRENINGU koji počinje 24.travnja 2019. i naučite kako smanjiti razinu stresa i živjeti opuštenije i sretnije.

Pridružite nam se ponovo na 21. Sensa vikendu u Vuglec Bregu od 5. do 7. travnja gdje ćemo, uz ostale cijenjene predavače, predstaviti metodu progresivne relaksacije mišića, koju je osmislio američki liječnik Edmund Jacobson.

Više o događaju možete vidjeti OVDJE

 

 

Više o tečaju i prijavi OVDJE

Na samom početku Nove 2019. godine, počinjemo s novim ThetaHealing® tečajem.  Idealna prilika da naučite jednu fascinantnu metodu pomoći i samopomoći.