Ovaj jedinstveni seminar osmišljen je za sve one koji vole životinje i osjećaju duboku povezanost i naklonost prema svim živim bićima. Tijekom ovog dvodnevnog seminara dobit ćete dublje razumijevanje i steći samopouzdanje u iscjeljivanju životinja. Također ćete naučiti zašto se mi, kao ljudska bića, ponašamo tako kako se ponašamo, te kako naša DNK uistinu djeluje i kako činiti promjene u našem životu kroz našu DNK.

 

Na ovom seminaru o životinjama steći ćete dublji uvid o trećoj ravni postojanja, gdje živimo mi kao ljudi i životinje. Mnogi od onih koji su završili ovaj seminar, usvojili su veliki broj informacija o tome kako komunicirati sa životinjama. Na seminaru ćete iskustveno proći niz vježbi kroz koje možete naučiti kako raditi sa životinjama, bilo da su domaće ili divlje. Naučit ćete kako učiti od životinjskog svijeta i kako vidjeti svijet oko nas u novom svjetlu. S razumijevanjem životinjskog kraljevstva, imamo mogućnost dobiti uvid u našu ljudsku narav i način postojanja. S ovim seminarom moći ćete unaprijediti svoje znanje i pripremiti se za informacije seminara Nivoi postojanja.

 

Preduvijet pohađanja seminara: Thetahealing®Osnovni DNK, Napredni DNK i Kopaj dublje tečaj

Trajanje: puna 2 dana od 09:00 do 17:00 

Cijena: 260 eura (protuvrijednost u kunama po srednjem tečaju HNB na dan uplate). Za polaznike koji žele ponavljati tečaj cijena je 150 eura (protuvrijednost u kunama po srednjem tečaju HNB na dan uplate). 

Način plaćanja: plaćanje na prvi dan tečaja između 08:00 i 09:00 ili putem žiro-računa HR3623600001102458460 ZABA. Mogućnost plaćanja u ratama.

 

U cijenu su uključeni:

 ThetaHealing® Rad sa životinjama tečaj

 priručnik za praktičare na hrvatskom jeziku ThetaHealing® Rad sa životinjama 

 po supješnom završetku tečaja, internacionalni Certifikat THInK-a (ThetaHealing Institute of Knowledge)

 

Prijava: putem naše prijavnice OVDJE ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem telefona 098/182 8122. Postoji mogućnost stipendiranja (obratite nam se putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).