Što je to kopanje?

ThetaHealing® tehnika poznata je po tome što dolazi do izvora naših problema. Proces dolaska do uzroka problema u Thetahealing® tehnici podučava se pod nazivamo "kopanj".  Ovaj pristup u formi razgovora omogućuje, da na lak način otkrijete, na svjesnoj razini nepristupačne i duboke podsvjesne misli i uvjerenja koja vas mogu blokirati u raznim aspektima života. ThetaHealing® tehnika u tim slučajevima koristi bezuvjetnu ljubav, rad na vjerovanjima i osjećajima. 

 

Zašto ovaj seminar?

Ovaj seminar je osmišljen kako bi svi ThetaHealing® praktičari bili dobro uvježbani u ovoj vrijednoj tehnici i kako bi dobili čvrste temelje i smjernice koje su im potrebne, da bi bili sigurni u kopanju i pronašli temeljna uvjerenja svojih klijenata. Ako ne uspijemo prepoznati istinsku bit i uzrok problema, nećemo znati koje uvjerenje mijenjati. To također može značiti, da promjene koje napravite mogu biti samo privremene, a nerazriješena negativna uvjerenja mogu biti prepreka istinskom iscjeljenju.

 

Što ćete dobiti ovim seminarom?

Ovaj seminar će vas osposobiti da pomognete svojim klijentima, da razumiju svoje ponašanje i životne okolnosti u kojima se nalaze. Na taj način im pomažete da se otvore ka pozitivnim promjenama, a vama se otvara mogućnost da do kraja sesije uspostavite kod klijenta balans i  razriješite do kraja problemno uvjerenje. 

 

Što nakon seminara?

Završetkom seminara Kopaj dublje, steći ćete vještinu, znanje i iskustvo kako biste nastavili tehniku kopanja u radu na sebi i sa drugima. Imat ćete mogućnost primjenjivati sve ThetaHealing®  tehnike kopanja u svrhu otkrivanja i otpuštanja svijesti skrivenih blokirajućih uvjerenja. Pod vodstvom svog ovlaštenog instruktora, imat ćete dovoljno vremena, da u praksi izvježbate sadržaje ovog seminara.

  

Preduvijet pohađanja seminara: Osnovni DNK i Napredni DNK tečaj

Trajanje: puna 2 dana od 09:00 do 17:00 

 

Cijena: 260 eura (protuvrijednost u kunama po srednjem tečaju HNB na dan uplate). Za polaznike koji žele ponavljati tečaj cijena je 150 eura (protuvrijednost u kunama po srednjem tečaju HNB na dan uplate). 

Način plaćanja: plaćanje na prvi dan tečaja između 08:00 i 09:00 ili putem žiro-računa HR3623600001102458460 ZABA. Mogućnost plaćanja u ratama.

 

U cijenu su uključeni:

 ThetaHealing® Kopaj dublje tečaj

 priručnik za praktičare na hrvatskom jeziku ThetaHealing® Kopaj dublje  

 po supješnom završetku tečaja, internacionalni Certifikat THInK-a (ThetaHealing Institute of Knowledge)

 

Prijava: putem naše prijavnice OVDJE ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem telefona 098/182 8122. Postoji mogućnost stipendiranja (obratite nam se putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).