Cilj  ovog tečaja je postići svoju idealnu težinu, osjećati se ugodno u svom tijelu, istinski zavoljeti sebe, „uhvatiti svoj idealni ritam“.

 

Ako smatrate da imate prekomjernu ili premalu težinu, ne osjećate ugodno usvom tijelu, ThetaHealing® tehnika vam nudi novi, drugačiji pristup rješavanju vašeg problema.

 

Pravi uzroci tome nalaze se pohranjeni duboko u nama, u podsvijesti. Često su to razni strahovi (strah od gladi, neimaštine…) i vjerovanja koja su vrlo često naslijeđena od predaka. Ponekad se radi i o duboko ukorijenjenih stavovima okoline u kojoj živimo (npr. Žuti žutuju, crveni putuju ili Mršav je, sigurno je bolestan. i sl.). Takva i slična vjerovanja sprječavaju nas da postignemo balans u sebi, svoju idealnu težinu.

 

Često su i emocije poput krivnje, ljutnje, zamjeranja,koje zadržavamo u sebi, uzrok zbog kojeg  ne uspijevamo postići željenu težinu. Kada razriješite te emocije, tijelo će vrlo brzo uzvratiti idealnom težinom za vas.

 

Upravo na tome radimo na ovom tečaju: otkrivate prava, temeljna vjerovanja i osjećaje koji su uzrok nesklada u vašem tijelu, a potom ih optuštate i zamijenjujete novim pozitivnim vjerovanjima i osjećajima.

 

Naučit ćete također, kako na originalan,  lak i zabavan načim pokrenuti se na tjelovježbu i ovaj puta ustrajati.

 

Preduvjet pohađanja tečaja: završeni ThetaHealing® Osnovni i Napredni DNK tečaj

Trajanje tečaja: od 17:00 do 21:00

Cijena: 70 eura (protuvrijednost u kunama po srednjem tečaju HNB na dan uplate). Za polaznike koji žele ponavljati tečaj cijena je 40 eura (protuvrijednost u kunama po srednjem tečaju HNB na dan uplate).

Način plaćanja: plaćanje na prvi dan tečaja između 08:00 i 09:00 ili putem žiro-računa HR3623600001102458460 ZABA.

 

U cijenu su uključeni:

  • ThetaHealing® tečaj Theta ritmom do savršene težine
  • Priručnik na hrvatskom jeziku
  • Internacionalni Certifikat THInK-a (ThetaHealing Institute of Knowledge)

 

Prijava: putem naše prijavnice OVDJE ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem telefona 098/182 8122.