Sigurno vam je poznata najčešće upućivana želja prigodom rođendana, novih početaka i sl, "Neka ti se ispuni sve što si želiš". Pri tom mislimo na obilje svih vrsta: zdravlja, ljubavi, novca... što je već kome važno. Je li takva želja realna, je li moguće sve to imati u svom životu? Odgovor je DA, jer obilje jest naše prirodno stanje.

 

Neki će reći: "Zvuči dobro, no...nije to baš uvijek tako. Naprotiv, ponekad se toliko trudim, a opet ne uspijevam ostvariti ono što želim. Pa, kako je onda obilje prirodno stanje?"

 

Temeljem višegodišnjeg iskustva u radu na sebi i sa klijentima uvidjela sam da su ključne prepreke na putu do ostvarenja želja naša duboka uvjerenja i strahovi. Često iza straha od oskudice, neuspjeha, samoće i sl. stoji strah od uspjeha, obilja, ugleda, sreće. Na prvu paradoksalno, no, ako uzmemo u obzir da mi u sebi nosimo kao "svoju istinu" uvjerenja s kojima smo rasli, slušali ih od svojih roditelja, okoline, onda sve poprima smisao.

 

Tako npr. ako u meni postoji uvjerenje da "novac kvari ljude", a biti uspješan ujedno znači imati i novac, tada će nesvjestan dio mene učiniti sve da me zaštiti kako se ne bih iskvario/la. Prevedeno na jezik podsvijesti, bolje da nemam novaca nego da se pokvarim.

 

Ili, ako imam uvjerenje "ljubav je bol", koliko god na svjesnoj razini želim imati partnera/partnericu, moja podsvijest će me nastojati zaštiti od bola, pa i pod cijenu da budem sama/sam.

 

Dakle, ukoliko želimo ostvariti neku svoju želju, a ona nam se ne ostvaruje, znači da neki dio nas još vjeruje da je tako bolje za nas. On nas u stvari štiti, ali nas istovremeno blokira da iskusimo život punim plućima.

 

I što sada? Ima li načina da se to promijeni ili je to jednostavno tako i s time se moramo pomiriti?

 

Odgovor glasi: promjena je uvijek moguća i nikada za nju nije kasno.

 

Upravo je to tema i smisao ove energetsko-meditativne radionice na kojoj ćete:

 

  • naučiti tehniku kako manifestirati svoje želje kad god zaželite
  • otkriti potencijalne blokade na putu primanja obilja koje vam još uvijek nedostaje. To je početak pritjecanja obilja u vaš život.
  • "očistiti" iz svog energetskog zapisa blokade obilju putem vođenih vizualizacija
  • primiti stotinjak afirmacija koje će vas otvoriti primanju obilja u život

 

Na taj način postajete otvoreni za svjesno, nesmetano manifestiranje svojih istinskih želja. Šanse za manifestiranje želja nakon takvog rada višestruko se povećavaju!

 

Prema povratnim informacijama polaznika ove radionice, 75% polaznika ostvarilo je svoju želju.

 

Proces koji ćete proći na radionici, moći ćete ubuduće sami ponoviti kada god se nađete u situaciji da poželite da vam se želja ili neki cilj ostvari.

 

Preduvjet pohađanja radionice: nije potrebno nikakvo prethodno poznavanje bilo koje tehnike. Dovoljna je želja i otvorenost za pozitivne promjene

Puna cijena radionice: 300 kn 

Trajanje radionice: od 17:30 do 21:00

Način plaćanja: plaćanje putem žiro-računa HR3623600001102458460 ZABA ili prije početka radionice od 17:00 do 17:30

Prijava je obavezna putem naše prijavnice OVDJE ili na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem telefona 098/182 8122.