Imate problem? Otkrijte kako ga riješiti!

Problem nastaje kao posljedica u podsvijesti pohranjenih ograničavajućih iskustava, uspomena, vjerovanja, trauma, osjećaja poput straha, zamjeranja, krivnje, mržnje, ljubomore, ljutnje i sl. Obzirom da nismo svjesni tih „zapisa” (uvjerenja), oni „gospodare” nama, našim reakcijama, doživljajem svijeta.

Ta uvjerenja nastali su kao posljedica iskustava koje smo stjecali tijekom života (od trenutka začeća pa do danas, npr. osjećaj osamljenosti, nevoljenosti, odbaćenosti..). Neka uvjerenja su posljedica genetskih iskustava (naslijedili smo ih od svojih predaka, npr. neke strahove, fobije i sl.), povijesnih iskustava (preuzimamo ih iz kolektivne svijesti, okoline, naroda, zemlje, kulture u kojoj smo rođen), te iskustava na nivou duše (to su najdublja uvjerenja, otisci u vašoj duši koje su ostavile razne traume, boli, patnja, tuga).

Ako se takva uvjerenja dugo zadržavaju u podsvijesti, mogu dovesti i do tjelesnih oboljenja. ThetaHealing® tehnikom otkrivamo uzroke problema i to primjenom  theta moždanih valova u potpuno budnom stanju. Na taj način potičemo tjelesno, mentalno, duhovno i emocionalno iscjeljenje.

Baš nikad nije kasno za novi početak. Ponekad nas novi početci straše ili smatramo da možda baš i nije vrijeme upravo sada za njih, no istina je da novi početci donose puno dobrog u naše živote. Otpada sve što bi trebalo otpasti i što nam više ne služi, a mi se otvaramo za sve ono što smo si već neko vrijeme priželjkivali, a nismo pronašli vremena i načina da to i ostvarimo.

Kako bi bilo što jednostavnije kročiti na nepoznati teren mudro je dobro se pripremiti za izazove koji su pred nama. U tome nam uvelike može pomoći fascinantna ThetaHealing® tehnika, odnosno metoda pomoći i samopomoći. Ona je toliko kreativna i zabavna da ćete učeći ju zaboraviti na strahove i probleme zbog kojih ste se i odlučili na promjenu, te će vas poput dobrog prijatelja pratiti i suportirati na tom putu promjene.

ThetaHealing® je meditativna i duhovna metoda kojom ljudi postižu pozitivne promjene u raznim aspektima svoga života, kao što su posao, zdravlje, odnosi, ljubav. Tijekom intenzivne edukacije, iskusit ćete snažnu energetsku transformaciju i naučiti kako tehniku koristiti u svakodnevnom životu.

Kako mi ThetaHealing® tehnika može pomoći?
Sve o ThetaHealing® tehnici…
Raspored edukacija...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *